Dobrý den V den nasazení na AP mi odešla náhle a bezdůvodně 433 . Posílal jsem ji na reklamaci,ale bylo mi to vráceno,že deska byla poškozena přepěptím,že se na to záruka nevztahuje( ASPA) Je to na malém vysilači nahradil jsem to dočasně,ale nemá někdo nápad jak využit .Bohužel ani LAN není funkční a licence.. nevím zda s tím by něco šlo pořešit byla tam L 4.
Nevím jak by se tam mělo dostat přepětí,jen jsem vymenil Ubnt za MK a zapnulv očekávání minimálního výpadku.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Odešel mi MK 433,, dá se něco s tím dál ?
Asi to konkrétně neumím.. Připravil jsem zdroj do zasuvky.. 18V 1,3 A mikrotik dal do bedny a připojil zdroj..Ozvalo se slabé prsk
a od té doby na mikrotiku svíti jen kontrolka power a kontrolky na Eth cyklicky blikají .
Protoze jsem to bral jako jasnou zavadu k reklamaci vic jsem neresil mohu zkusit zda serial port neco napise nic vic nevím.
Díky

Protoze jsem to bral jako jasnou zavadu k reklamaci vic jsem neresil mohu zkusit zda serial port neco napise nic vic nevím.
Díky
0 x