❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Novinky - Boxy pro RBcka

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pcwifi
antispam: Ano

Novinky - Boxy pro RBcka

Příspěvekod pcwifi » 14 years ago

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

Kvalitní stíněný outodoorový box pro RouterBoardy RB433 a RB711. Box je vyroben z odolného plastu...

tak jak je provedený to stínění?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Majklik

Příspěvekod Majklik » 14 years ago

"Vnitřní stínění poskytuje kompletní ochranu před elektromagnetickým zářením."

Takže asi n tom plastu mjí zevnitř něco naneseno nebo to dle toho fota vypadá, že možná to je krabice z plechu, která se celá vkládá do druhé plastové...
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 14 years ago

Cena a provedení je vo ničom. Jak se to má rozpadnout na několik dílů kvůli tomu, abych se dostal k pajšlu, tak je to špatný. U mě zatím suverénně vede Alubox z IPMedie. Sice trochu kovářská práce a trochu nezvyklé imbus šrouby ale praktičnost 1+
0 x

pcwifi

daji se u Aluboxu dat jine srouby s krizovou hlavou treba ? ci je tam ten original imbus nejak jeste jisteny, aby nevypadl, kdyz se demontaz kona na stozaru ?

osobne uz ruzne umele boxy apod. taky pomalu zavrhuju .

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

pcwifi: pokud ten šroubek nevytočíš uplně, drží na závitu ve dvířkách. Aluboxy jsou podle mě asi nejlepší řešení, lehce přístupné, dobře rozebiratelné. Nevýhoda je v těsnící gumičce, která když odpadne tak to stojí za to ;) dál bych preferoval třmínky co se dají upnout na stožár do 60mm, takhle je musím vždycky trochu přihnout a s odřenýma ušima to teda obepnu taky. Pokud chceš po otevření dvířek dobrý přístup a nechceš aby se Ti větrem zavírali, stačí povolit jeden šroubek na pantu a sundáš je celé.
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 14 years ago

Imbus bych až tak nezavrhoval, je u něj menší šance, že ho časem ohlodáš jako běžnou hlavičku šroubovákem. Akorát to chce holt o jeden nástroj v base víc. To těsnění ve dvířkách mě taky občas vypadne, chcu vyzkoušet fixaci silikonem. Každopádně se mě osvědčilo potření dosedací plochy na skříni, kam se opře těsnění při zavření deklu, lehce silikonovým nebo teflonovým olejem. Ono se to těsnění pak tolik na ten suchej hliník nelepí. Taky doporučuju namazat panty a závity imbusů olejem, protože hliník oxiduje a za přítomnosti vody a sajrajtu z ovzduší tvoří vrstvy oxidů, který pak ztíží chod šroubků a může se stát, že ten šroubek "zahnije" a nejde povolit. Rozměr upevňovacích třmenů mě zatím probléma nedělá, používám příhrady s průměrem trubek 42mm. Za ty love je Alubox z IPMedie dost dobrá věc. Tedy až na ty plastový záslepky :)
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

místo záslepek používám 2 velké kovové podložky a spojím je šroubem, izolace kov/kov tam sine není, ale je to dole, takže se tam vodat stejně nedostane a ikdyby, zase odteče ;)
0 x

pcwifi

na i4 jsem objevil neco noveho, mozna to neni uplne hot ale neva :)

http://i4wifi.cz/stationunit-411n-15-dbi-mimo-2x2-antena-rb411-wlm200nx_d2321.html

411tka s N kartou a nepletu li se zde na foru jiz propiranou zakrabicovanou dual antenou...uplne mi ten nazev vypadl z hlavy :lol:

edit : tak se pletu, neni to ono...ale zarazilo mne, ze samotna antena ma v info PSV mensi jak 1,5 ale jiz komplet osazena se nejak zazracne PSV zveda až do 1,7...

PW
0 x