❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

ISPforum.cz na Facebooku (aktuálně těžký offtopic)

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

ISPforum.cz na Facebooku (aktuálně těžký offtopic)

Příspěvekod zdenek.svarc » 14 years ago

Viz http://www.facebook.com/pages/ISPforumc ... 0237588432

Adresa http://www.facebook.com/ispforum bude k dispozici teprve po dosažení prvních 25 účastníků.
Naposledy upravil(a) zdenek.svarc dne 16 Mar 2011 16:00, celkem upraveno 2 x.
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 14 years ago

Raci zalozte twitter!
0 x

zdenek.svarc
Administrator

S Twitterem se počítá, viz http://www.ispforum.cz/viewtopic.php?f=42&t=7130, založený už je.

Ale tyhle výstřiky do tmy mi přijdou dětinské. Chci slyšet argumenty, vidět konstruktivní diskuzi a nápady.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

Chci slyšet argumenty, vidět konstruktivní diskuzi a nápady proč se založil "kanál" na facebooku :wink:
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

lwq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 14 years ago

hapi píše:Chci slyšet argumenty, vidět konstruktivní diskuzi a nápady proč se založil "kanál" na facebooku :wink:

+1 :!: :!: :!: (FB (= festovni blbost) je zlo ...) :roll:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

zdenek.svarc
Administrator

hapi píše:Chci slyšet argumenty, vidět konstruktivní diskuzi a nápady proč se založil "kanál" na facebooku :wink:

Super, děláš pokroky hapi, to se mi líbí :-) Takže jak to vidím já.

V první řadě bych chtěl jistou část jistých diskusí převést na Facebook, protože na Facebooku do tak velké míry nefunguje jakási míra relativní anonymity, která některým z vás dává pocit, že virtuálně se dá vyblít úplně všechno. A co si budem povídat, kvalita příspěvků a jejich úroveň zde na fóru šla v poslední době hodně dolů. Viz příspěvek přímo nad tímto, ten je svou kvalitou opravdu výmluvný. V druhé řadě kontakty na FB dávají alespoň jakýsi nástin sociálních vazeb mezi námi, což ulehčuje řadu budoucích rozhodnutí. Pokud by ani toto nepomohlo, pak bych si s některými z vás chtěl osobně popovídat, což by naopak ulehčilo řadu vašich budoucích rozhodnutí :-)

V druhé řadě má FB několik šikovných funkcí, kterými phpBB neoplývá, například fotogalerie, event management atd. Jasně, jsou tu i lepší a specializované weby, např. Picasa. Jenže FB je rozhodně nejlepší kompromis ze všech úhlů pohledu.

Jak to vidíš ty?
Naposledy upravil(a) zdenek.svarc dne 16 Mar 2011 09:44, celkem upraveno 1 x.
0 x

zdenek.svarc
Administrator

A mimochodem pánové, několik přednášek, na kterých byste ostatní mohli přesvědčit svými schopnostmi i naživo, je stále volných, stačí si jen vybrat ;-)

http://www.ispforum.cz/viewtopic.php?f=42&t=7133
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 14 years ago

Nemám rád FB. :D
0 x

zdenek.svarc
Administrator

miract píše:Nemám rád FB. :D

Díky za názor, za odměnu si můžete vybrat kterékoliv téma z http://www.ispforum.cz/viewtopic.php?f=42&t=7133 :-)
0 x

hapi

no a teď pravdu, o co ti jde? Chceš se se všema setkat? spolupracovat? hledáš jinou práci? chceš něco vydělat? zjistit informace? Poslední tejden je u tebe vidět nějaká "zajímavá" aktivita nebo spíš zajímavej zvrat někam do sféry obchodníků prahnoucí po zviditelnění. Pak si stěžuješ jak na kvalitu příspěvků ale nenajdeš si skupinu lidí aby moderovaly tohle forum. Já nevim ale všude to funguje, jenom tady ne.

na FB že nefunguje anonymita? ty seš včerejší co?

FB je ten nejhorší kompromis.

že ty si byl na nějakym masírování mozku na nějakym školení pro obchodníky?

edit: asi začnu přemejšlet o vlastni foru :-)
0 x

zdenek.svarc
Administrator

Hapi, to je průser, když někdo začne čeřit stojaté vody, co? O co mi jde se dočteš tady viewforum.php?f=42, o co by mělo jít tobě, se dočteš tady viewtopic.php?f=42&t=7133 a o co mi nejde, ti rovnou povím osobně :-)
0 x

zdenek.svarc
Administrator

Ještě k tomu twitteru. Nikdo mi nemůže vyčítat, že twitteru nefandím. Naopak, aktivity na FB a twitteru byly jedny z podstatných faktorů, proč jsme se probojovali do finále Moderní firmy 2010. A díky vám taky posléze vyhráli, ještě jednou díky! Jenže propojení ISPforum a twitteru si dokážu představit pouze v rovině sdílené sociální platformy, tzn. topicy z ISPfora přes něco na způsob HootSuitu do Twitteru. Možná je můj pohled přilíš omezený, pokud jsou nějaké další nápady, tak sem s nimi.
0 x

reset

Příspěvekod reset » 14 years ago

nesnasim FB , nepouzivam a nikdy do teto zumpy nespadnu
vyhovuje mi phpBB a ispforum.cz
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

hapi

hmm hele, tyhle soutěže jsou prakticky k ničemu. Jestli si myslíš že vám to pomůže tak prosim. Dnešní svět je takovej že se musí jít ve stádu a stádo je FB, tak jdete. Navíc co jsem se dočet, tak 4 dny před ukončením soutěže byly výsledky manipulovaný a nezapočítaný. Klidně si udělej na FB padesát účtů ale nechápu důvod tahat forum na FB.

Jo sebevědomí je dě*ka ale aspoň už vim proč to děláš.
0 x

zdenek.svarc
Administrator

hapi píše:hmm hele, tyhle soutěže jsou prakticky k ničemu. Jestli si myslíš že vám to pomůže tak prosim. Dnešní svět je takovej že se musí jít ve stádu a stádo je FB, tak jdete. Navíc co jsem se dočet, tak 4 dny před ukončením soutěže byly výsledky manipulovaný a nezapočítaný. Klidně si udělej na FB padesát účtů ale nechápu důvod tahat forum na FB.

Jo sebevědomí je dě*ka ale aspoň už vim proč to děláš.

Tak to ses opravdu trefil Stando, protože podle výsledků těsně po ukončení soutěže jsme byli druzí. Na prvním místě se umístilo Infinity a.s. Jenže společnost, která hlasování zajišťovala, zjistila manipulaci s hlasováním, proto provedla její revizi a podle opraveného výsledku jsme se oficiálním vítězem staly my. A teď mi prosím tě řekni, jak se cítíš? Ne, nečekám omluvu, jen jak se cítíš, díky :-D

Co se týká té druhé části tvého příspěvku, moc těm slovům nerozumím. Proto budu moc rád, když mi je vysvětlíš osobně. A za odměnu si můžeš přečíst http://www.financnik.cz/komodity/fin_ho ... pesny.html :-D
0 x