❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Neplatici klient vyhrozuje pravnikama

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pcwifi
antispam: Ano

Neplatici klient vyhrozuje pravnikama

Příspěvekod pcwifi » 14 years ago

Vzpricil se nam 1 klios, ktery mel udajne nastaven trvaly prikaz na hrazeni pausalu za net, ale na 1 mesic prachy proste neprisly...Z jeho cisla uctu nic,podle V.S. nic a jediny co z toho kliosa lita, je argumenty o nefunkcnosti v minulosti (ktere nahlasil bezne az po 10-30 dnech s odkazem, ze internet ma v praci, ze na to nespecha) apod. kecy, ze kdysi to nejelo bla bla bla, tak je zkrouhnuty na 64kbit aby moh aspon zadat prikaz a zaplatit co ma,tj. chybejici poplatek a sml. pokutu, ale to vehementne odmita s tim ze uz hudruje i s resenim pravni cestou.

Nulova snaha z jeho strany podivat se do sve banky proc se onen prikaz na prevod neuskutecnil mne jen utvrzuje, ze je to proste blbecek a s takovym se rad pujdu tahat na urady, protoze vim ze kdyz dolozim vypis z banky, jeho platba tam nebude a on ostrouha a ve finale zaplati co ma tak ci onak. (nyni jde o sumu 2000kc)

Verim ze nekdo ma podobnou praxi a jen by me zajimalo, zda li nekdo prochazel podobnym blazincem a kudy vsudy cloveka protahnou a zda li pripadne rozhodnuti bylo jednoznacne v prospech ISP.

tHx

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

honzam

Příspěvekod honzam » 14 years ago

Aktualne pres 60 neplatičů.
Nejlepší je dát žádost na ČTU.
Největší problém je že musíš mít jeho datum narození. Což se u nás u dřívějších zákázníků neevidovalo. Napíšu ti seznam kroků jak to probíhá
Nejdřív 3 x upomínka poštou i mailem
odesláno na čtu
doplnění údajů na čtu
uhrazen správní poplatek 200 čtu
vyhovění návrhu od čtu-příkaz
žádost o potvrzení právní moci
nabytí právní moci
právník, exekuce
= peníze na tvůj účet
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 14 years ago

no tak to r.č. to je teda maso, asi si ho vycucam z prstu :lol: nebo nevim kde ho vezmu...treba ten náš blb dostane rozum behem postupneho obdrzeni upominek postou a umoudri se...

zatim diky za vycepravajici info

PW

EDIT : se omlouvam, prehlidl sem, akceptuji,datum narozeni :D, O.R. je kouzelny, uz mam jeho r.č. dokonce :lol:
Naposledy upravil(a) pcwifi dne 26 Jan 2011 12:06, celkem upraveno 2 x.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

honzam

Příspěvekod honzam » 14 years ago

R.Č ne. To ti nikdo poskytnout nemusí. Ale stačí datum narození. Naštěstí dnes pomocí googlu, facebooku a ARESu najde člověk hodně :)
0 x