❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Reklamace u prodejců - zkušenosti.
Reklamace u prodejců - zkušenosti.
Chystám se reklamovat dvě jednotky UBNT v i4wifi a jednu jednotku v Discompu. Máte s těmito či jinými prodejci nějakou zkušenost - jak uznávají záruku, mění obratem nebo se spíše zdráhají a vymlouvají?
0 x
Mě se naskládalo asi 10ks nefunkčních rbček za dobu existence sítě, tak je mám pod stolem a ty co jim dochází záruka postupně vyhazuju :)) ubnt vyhazuju rovnou, tam se na záruku nedívám....
0 x
i4 naprosto v pohode
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
u I4 sem skoncil , prave jednim z duvodu byly reklamace, a druhej ze maj vecne prd na sklade max mi cpou jejich eapstation a kvalitni anteny taky nemaj
a prodavat je ani nechtej 

0 x
Tak kde tedy kdo kupujete?
Primárně mě zajímají UBNT produkty sekundárně Mikrotik+ostatní. Třebas levnej venkovní kabel aby jeden pohledal... .
i4 mi dala zatím nejlepší cenu pokud jsem poptával třebas 20ks NS M5 LOCO za 1206 s DPH což se mi vcelku líbilo i když to neměli skladem tak cenu dodrželi a dodaly.
Zato Discomp mi nabídl slevu snad 10Kč/ks při 20ks...ale zase má venkovní kabel který jsem za tu cenu kolem 2150Kč jinde nesehnal. Jinak při kusových odběrech mi ceny Discomp
a i4 vycházejí vcelku stejně někdy má lepší ten podruhé onen. Ipmedia mě přišla zase dražší (tedy co jsem potřeboval jsem sehnal na Discompu nebo i4 zatím levněji). Jen s tou reklamací zatím nevím
u koho je to bezproblémovější... .

i4 mi dala zatím nejlepší cenu pokud jsem poptával třebas 20ks NS M5 LOCO za 1206 s DPH což se mi vcelku líbilo i když to neměli skladem tak cenu dodrželi a dodaly.
Zato Discomp mi nabídl slevu snad 10Kč/ks při 20ks...ale zase má venkovní kabel který jsem za tu cenu kolem 2150Kč jinde nesehnal. Jinak při kusových odběrech mi ceny Discomp
a i4 vycházejí vcelku stejně někdy má lepší ten podruhé onen. Ipmedia mě přišla zase dražší (tedy co jsem potřeboval jsem sehnal na Discompu nebo i4 zatím levněji). Jen s tou reklamací zatím nevím
u koho je to bezproblémovější... .
0 x
Já osobně: sít. kabely - ASM.cz
ostatní 80% wifi.aspa.cz a zbytek 20% i4wifi.cz a anténní kabely od klímy.
Reklamaci jsem zatím vyzkoušel jen ve 4 a v pohodě.
Pro porovnání - aspa - loco 5 Ghz - 1359 s DPH při jednom kusu
i4wifi - loco 5 Ghz - 1322 s DPH při jednom kusu
Jednou to má levnější aspa, jednou 4ka. V anténách mají ale lepší výběr na aspě.
ostatní 80% wifi.aspa.cz a zbytek 20% i4wifi.cz a anténní kabely od klímy.
Reklamaci jsem zatím vyzkoušel jen ve 4 a v pohodě.
Pro porovnání - aspa - loco 5 Ghz - 1359 s DPH při jednom kusu
i4wifi - loco 5 Ghz - 1322 s DPH při jednom kusu
Jednou to má levnější aspa, jednou 4ka. V anténách mají ale lepší výběr na aspě.
0 x
wifi shop: NS loco 5Ghz- 1195 s DPH při odběru jeden kusu
Naposledy upravil(a) slibca dne 10 Jan 2011 20:24, celkem upraveno 2 x.
0 x
slibca píše:wifi shop: NS loco 5Ghz- 1195 s DPH při odběru jeden kusu
Myslíš tento obchod: www.wifi-shop.cz
Mě to tam ukazuje 1415 s DPH - nemám tam žádné obraty - to není špatná cena
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
beru dost ve wifihw a v discompu ... reklamace no problem
pak sem tam v abacusu - reklamace tez naprosto ok, to same penta
v i4ce beru vyjmecne, ale i tam reklamace ok ...
takze vseobecne, nevidim problem s reklamaci, pokud je zarizeni fakt spatne a neudelal to treba klient (voda v routeru .. ) proste pokud je to reklamace, kterou vidim jako opravnenou, vzdy me bylo vyhoveno ...
pak sem tam v abacusu - reklamace tez naprosto ok, to same penta
v i4ce beru vyjmecne, ale i tam reklamace ok ...
takze vseobecne, nevidim problem s reklamaci, pokud je zarizeni fakt spatne a neudelal to treba klient (voda v routeru .. ) proste pokud je to reklamace, kterou vidim jako opravnenou, vzdy me bylo vyhoveno ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
trandak píše:slibca píše:wifi shop: NS loco 5Ghz- 1195 s DPH při odběru jeden kusu
Myslíš tento obchod: http://www.wifi-shop.cz
Mě to tam ukazuje 1415 s DPH - nemám tam žádné obraty - to není špatná cena
Ano to je on. Taky tam nemám extra obrat. Stačí, když tam zavoláš a určitě dají lepší ceny.
0 x
David2006 píše:Zítra tam zkusím brnknout uvidím jakou mi dají D1 .
Možná dostaneš rovnou D3

0 x
Nevím jak kdo, ale mě dala nejlepší ceny penta.cz. Jinak sem měl asi nejlepší ceny v ipmedia, ale když jsem tam utratil něco přes 250tis a žádal si lepší ceny, nebylo mě vyhověno. Pak se ke mě dostala obchodnice z Penty a tam mám vždy nejlepší ceny, druhá je ipmedia, pak aspa, občas v i4 (když něco není jinde) a na posledním místě wifishop. Možná by bylo dobré udělat vlákno a vypsat jednotlivé komponenty a srovnávat ceny. Oni obchodníci umijou jít dost níž, když je někdo tlačí, pokud nakupuješ a nefefleš, je jim to jedno....
0 x