Pozoruju tak 2 hodiny že se nelze přihlásit na SKYPE. Mám verzi 5.0.0.156
Na Androidu to taky nejede přes EDGE O2.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
SKYPE výpadek ?
SKYPE výpadek ?
0 x
Ano je to divne ze nefunguje ze.. Uz vidim jak nas budou uzivatele kamenovat ze za to muze nas internet ....
0 x
lyra píše:Ano je to divne ze nefunguje ze.. Uz vidim jak nas budou uzivatele kamenovat ze za to muze nas internet ....
No zrovna teď jsem na to myslel. Pro sichr jim pošlu mejla, jsou schopní tvrdit že za to můžu já a že Kennedyho mám taky na svědomí.
A už se o tom i píše: http://zpravy.kurzy.cz/259467-skype-ma-celosvetovy-vypadek/
0 x
Tak uz mi aj stihol volat znami, ze mu nejde skype. Aspon si nemusim lamat hlavu vdaka rychlemu reportu. 

0 x
Niesom ISP, iba clovek co ma zalubu v lamani ludskych moznosti. 

jo centralizovaná síť. Ted si museji některý linky hodně oddychnout a některý počítače přestanou bejt na chvilku zombie 

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
-
furt to vypadává a nefunguje, halt cisco no
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
0 x
-
je ftipný jak se okolo toho mlží. Čim víc čtu zprávy o skype, tim víc si myslim všechno možný okolo a ne jen to co píšou. Výpadek takhle den před vánoci? hmm to zavání nějakym jinym průserem. Rozsáhlý výpadek služeb dotýkající se uživatelů v Asii, Evropě a USA... kde jinde se skype ještě v masivní míře používá? Na měsíci? To zavání nějakou jinou známou aférkou co probíhá poslední měsíc. Tak jako netrpělivě očekávám DDoS útok na servery apple....
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik