❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

hluche misto,slaby signal

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pcwifi
antispam: Ano

hluche misto,slaby signal

Příspěvekod pcwifi » 15 years ago

zdravim

mam malou zahadu, pokryte uzemi vsesmerem,cca 1km vzdaleny bytovy dum,byt v 2 patre z balkonu vidi v pohode na AP,stejne jako v 3 patre ale na boku domu. Do vcera vse ok,signaly v 2P okolo -65,v 3P. podobne. Nyni v 3P nemuzu ulovit nic lepsiho jak -80,obcas -77,coz je stale v podstate nepouzitelne. Vyzkouseno i nove zarizeni,vubec nepouzite,dnes dorucene z inet shopu,slozene na miste,to same.Ne a ne a neulovim solidni signal.Na AP je jeste asi 10 lidi,ze vzdalenosti stejnych nebo mensich,ti frci ok.

Toto jsem jeste nezazil,oc muze jit ??? :roll: kanal je v podstate cisty,chytam jen velmi slabe odrazy s velmi slabou silou ale i kdyby neco na kanalu bylo,mela by se klientska jednotka slinkovat na cemkoliv lepsim jak 6/6mbit.

diky za nakopnutí
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 15 years ago

myslim ze bude vsesmer KO... neco podobneho se mi taky daaavno stalo - byl to muj 1 a taky posledni vsesmer na 5ce... proste krasny vyhled - predtim tam 2,4 jela jak vino - na 5ce sem temer nemohl chytit signal.. po vymene vsesmeru za elbox sektor to jede doted, bez vypadku s krasnymi parametry....
0 x
Jan Ptáček

pcwifi

diky za typ,pokusim se vymenit a uvidime,snad ok...

tHx
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

David Liška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod David Liška » 15 years ago

Jestli se to stává jen na tom jednom místě, pak to může bejt nějakej bezdrátovej přenos videa. Ve scanu logicky analogovej signál nenajdeš a přijímači to buď zahltí vstupní obvod nebo to smázne část spektra kanálu a spojení se nevytvoří. To by taky odpovídalo tomu klesnutí signálu - nevím, čím to měříš, ale -77 není ještě nic tak strašnýho.
0 x

pcwifi

no -77 mozna neni strasne ale bezne byl signal okolo -72 i lepe...

nemyslim si ze to bude to co rikas,konkurence je o 4m vedle stejnym smerem a vse ok...zmena kanalu nepomohla...

David Liška píše:Jestli se to stává jen na tom jednom místě, pak to může bejt nějakej bezdrátovej přenos videa. Ve scanu logicky analogovej signál nenajdeš a přijímači to buď zahltí vstupní obvod nebo to smázne část spektra kanálu a spojení se nevytvoří. To by taky odpovídalo tomu klesnutí signálu - nevím, čím to měříš, ale -77 není ještě nic tak strašnýho.
0 x