Potřeboval bych poradit jakou všesměrovkukoukal jsem na aspa wifi maj jich tam mraky ale zajímaly by mě názory a skušenosti z provozu
Díky.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Jakou všesměrovku ..
a jak to resis vucemi kartami v rb jo nebo rozbocovacem ...
ted jsem narazil na dualni antenu sekrovou co vysila 2x120 tak uvidím
ted jsem narazil na dualni antenu sekrovou co vysila 2x120 tak uvidím
0 x
doporucuji ti se temhle wifikundacim vyhnout.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
vice kartami a vice sektory je to mnohem funkcnejsi varianta nez vsesmer.
0 x
aj tak by si tu vsesmerku za nejaky cas vymenil lebo by si prisiel na to ze klient na jednej strane potrebuje kanal 3 a klient na opacnej strane kanal 9, inak im to nejde...
a bol by si donuteny mat drahu nahradnu rucku do metly.... lebo len na to by sa ti ta vsesmerka dala pouzit...
a bol by si donuteny mat drahu nahradnu rucku do metly.... lebo len na to by sa ti ta vsesmerka dala pouzit...
0 x
a kdyz teda radite vsichni sektory, tak jake pro 5Ghz a jake pro 2,4Ghz?
0 x
Jan Ptáček
no ono také záleží, kde se nacházíš. Pokud někde venku mimo město tak bych se té všesměrovky nebál, pokud ve městě, tak bych se bál i té sektorky 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun píše:Pokud někde venku mimo město tak bych se té všesměrovky nebál
... nejlepsi vsesmer je zadny vsemer

0 x
nebo jako slepecká hůl
0 x
nebo si ji kazdy muze strcit celou ...... (presne tam)
.

0 x
za vystiznou, presnou a prvni reakci ziskavas male bezvyznamne + 

0 x