❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
barák v cestě a výsledek
barák v cestě a výsledek
zrovna včera volá zákazník, že mu internet nešlape. Tak jsme tam vylezli a co jsme nenašly.
- Přílohy
-
- 02.jpg
- (77.73 KiB) Staženo 980 x
-
- 01.jpg
- (69.91 KiB) Staženo 980 x
-
- signal.png
- (26.92 KiB) Staženo 983 x
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
a co je na tom divného? Překážka - signál jde dolů
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
honzam píše:a co je na tom divného? Překážka - signál jde dolů
nenapsal jsem ani slovo o tom že je to divný. Dal jsem to sem pro zajímavost.
Jo, je tam vidět dobře ta stavba. Ten první pokles signálu je tušim narušení fresnelky tim jednim patrem. Podkroví už to zazdilo o dost víc. Ale přesně to nevim, škoda.
0 x
Ten prubeh je hezky.
Jen mi prijde 14 dnu na postaveni pulky baraku docela kratka doba.
Kazdopadne diky.
Jen mi prijde 14 dnu na postaveni pulky baraku docela kratka doba.

Kazdopadne diky.
0 x
a je moznost antenu premistit jinam?
0 x
Na konci grafu, vypadá že jí už přemístili
.
P.S. jj tak todle se mi taky jednou stalo, najednou v cestě novej baráček.

P.S. jj tak todle se mi taky jednou stalo, najednou v cestě novej baráček.
0 x
naštěstí tam měl user druhej komín takže se to přendalo, to je ta druhá fotka kde je panelák vidět. Ovšem dost zajímavý to je. Postavily to fakt rychle.
0 x
Leeonek píše:hrubé))
hrube by to bylo, kdyby tam ten druhy komin nemel

Jinak barak se da dneska postavit vicemene za 14dni (mimo zaklady, kdy beton musi nejakou dobu schnout).... Aspon u nas tu ty baraky tak rostou jako houby po desti...
0 x
Jan Ptáček
net.work píše:Leeonek píše:hrubé))
hrube by to bylo, kdyby tam ten druhy komin nemel![]()
Jinak barak se da dneska postavit vicemene za 14dni (mimo zaklady, kdy beton musi nejakou dobu schnout).... Aspon u nas tu ty baraky tak rostou jako houby po desti...
Ty asi nejsi z Ceska, co? proto ze v Cesku vsechny stavby trvaji o mnoho dyl. Treba nasel dalnice, jsou nejdrazsi v EU a jejich stavba trva taky nejdyl

0 x
RaMa píše:net.work píše:Leeonek píše:hrubé))
hrube by to bylo, kdyby tam ten druhy komin nemel![]()
Ty asi nejsi z Ceska, co? proto ze v Cesku vsechny stavby trvaji o mnoho dyl. Treba nasel dalnice, jsou nejdrazsi v EU a jejich stavba trva taky nejdyl
Co ma stavba statni dalnice spolecneho se stavbou soukromeho domku???? O_O Kdyz mas penize muzes bydlet klidne za tyden..............
0 x
Jan Ptáček
net.work píše:Co ma stavba statni dalnice spolecneho se stavbou soukromeho domku???? O_O Kdyz mas penize muzes bydlet klidne za tyden..............
mno, zdeny barak se stavi minimalne rok, pokud mene, je to spatne a na ukor kvality .
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
reset píše:net.work píše:Co ma stavba statni dalnice spolecneho se stavbou soukromeho domku???? O_O Kdyz mas penize muzes bydlet klidne za tyden..............
mno, zdeny barak se stavi minimalne rok, pokud mene, je to spatne a na ukor kvality .
v tom pripade vsichni u nas (sever moravy) maji spatne postavene baraky............

0 x
Jan Ptáček
zdeny barak - hruba stavba ma spravne pres zimu premrznout a pak pokracuje 

0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam