Ahoj, chtel jsem si na Vie se slotem pro CF rozjet routerOS ale behem instalace pres netinstall mi to posle do patricnych koncin. Pritom instalace na klasickou CF je bezproblemova. Ma nekdo z vas s touto instalaci zkusenosti?
zkousene postupy:
netinstall /ctecka - failed
netinstall / redukce ide na CF s rozlicnym nastavenim baud-u - failed
stazeni z cf ghostem a rozghostovani na MicroDrive - Failed
format MD na Fat, nakopirovani instalacnich souboru z CF na MD - Failed
format MD na Fat 32, nakopirovani instalacnich souboru z CF na MD - Failed
format MD na Ex Fat, nakopirovani instalacnich souboru z CF na MD - Failed
vsude se ve WXP hlasi jako flashka a nikoli jako drive a pritom v biosu pri pouziti redukce je nactenej jako drive na ide.
predem dekuji za podpurne info
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Problem instalace na MicroDrive
-
Ahoj, tak jsem to zkusil pres ide redukci jako slave a instalace probehla ok. Jenze pak boot pres ide redukci skoncil vzdy pouze u napisu loading a nikam dal se neposunul, ale paradoxne pokud jsem dal microdrive do ctecky cf pres interni usb slot tak system nabehl. nabihal asi 1min. a to mi prijde docela dlouho tak k nemu nemam velkou duveru. Az mi dorazi nakej wrap tak to jeste zkusim na nem (nechce se mi to zkouset na napul vyhasle 153-ce). testoval jsem na pc ath. 2,8 /via a na intel / intel . dik za tip.
0 x