Mereni bylo zamereno na "Kontola vyuzivani kmitoctu pasma 5GHz indoor kmitoctu ve venkovnim prostredi"
soooc píše:Nahazuju fotku toho, co vcera merilo u nas ve meste.
Mereni bylo zamereno na "Kontola vyuzivani kmitoctu pasma 5GHz indoor kmitoctu ve venkovnim prostredi"
Maxik píše:to bych je chtel videt jak to delaji, kdyz na kazdym vetsim baraku je x sektoru, navic vetsina ma haluzny ESSIDy, jen vul si tam da jmeno, nebo firmu pak se stane snadnou koristi
Maxik píše:to bych je chtel videt jak to delaji, kdyz na kazdym vetsim baraku je x sektoru, navic vetsina ma haluzny ESSIDy, jen vul si tam da jmeno, nebo firmu pak se stane snadnou koristi :)
mashinepistole2 píše:Tak vykony treba dodrziavat
Leeonek píše:Formuloval bych to spíš jen takhlemashinepistole2 píše:Tak vykony treba dodrziavat
mashinepistole2 píše:Tak vykony treba dodrziavat
asdewq píše:ludia ja neviem co riesite... kedysi ma to tiez rozculovalo ale dnes? pozrite.. osobne som len na povolenych kanaloch (aj ked je niekedy problem sa tam vtesnat) a ini? nech su kde chcu... ved... pre mna len lepsie, pretoze "povolene" kanaly si zaberiem ja a mam ako bonus aj menej rusenia...
miract píše:asdewq píše:ludia ja neviem co riesite... kedysi ma to tiez rozculovalo ale dnes? pozrite.. osobne som len na povolenych kanaloch (aj ked je niekedy problem sa tam vtesnat) a ini? nech su kde chcu... ved... pre mna len lepsie, pretoze "povolene" kanaly si zaberiem ja a mam ako bonus aj menej rusenia...
Moje rec![]()
M.