Já vím že je to mimo mísu, ale co je moc to je moc.
Každých 14 dní mi pokaždé někde úplně jiný volá na telefon ohledně, že jednou něco nabízí to a to, podruhé zase žádá schůzku na půl hodiny, že mě to bude určitě zajímat atd... ale že do telefonu neřekne o co jde.
Zvědavost co asi nabízí, tu jaká si je, ale jelikož jsem se v minulosti napálil, říkám jim NE NEMÁM ZÁJEM, DĚKUJI. Někdy ještě naštvaně odseknou což je vrchol. Někdo mi něco nabízí co jsem si nikde nevyžádal a když řeknu že ne, tak jsou ještě drzí.
Víte co nabízí? Jak často vám volají? Nebo jsem sám?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Otravové s tele-marketingem
občas se mi to stává taky, poslechnu si co říká, hned jakmile udělá první pauzu aby mě pustil ke slovu, zeptá se jestli by se mi něco takového líbilo, řeknu:
No, víte nemám zájem a nepřeji si aby jste mě ještě dále kontaktovali, děkuji a pak hned zmáčknu takové to červené tlačítko na founu :)
případně pokud už po pár slovech vím o čem bude řeč, skočím mu do řeči, následuje výše uvedený zvýrazněný text a opět finta s červeným tlačítkem
No, víte nemám zájem a nepřeji si aby jste mě ještě dále kontaktovali, děkuji a pak hned zmáčknu takové to červené tlačítko na founu :)
případně pokud už po pár slovech vím o čem bude řeč, skočím mu do řeči, následuje výše uvedený zvýrazněný text a opět finta s červeným tlačítkem
0 x
s timhle zkusenost primo nemam, ale obcasne mi volaji z bank, cityBank, KB a podobne. Jednou se mi stalo,ze dokonce behem 5ti minut mi volali z KB a snazili se mi vecpat stejny produkt, vyuzit jejich sqvelou moznost nejake flexiPujcky za pouhych 12% (ci kolit to bylo).
Kdyz jsem se operatorky zeptal, zda muzu bance pujcit penize za 12% , trochu znejistela.
Ale stale lepsi nase zlodejske banky, nezli ty lichvari, co maji reklamy v televizi.
Pocitam, ze ten tele-shit bude neco velmi vyhodneho.
.... a to se preci vyplati
Kdyz jsem se operatorky zeptal, zda muzu bance pujcit penize za 12% , trochu znejistela.
Ale stale lepsi nase zlodejske banky, nezli ty lichvari, co maji reklamy v televizi.
Pocitam, ze ten tele-shit bude neco velmi vyhodneho.

0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
jj ted ty banky budou volat cim dal vic, abys jim tam zpatky zanesl prachy, ktery by mohli prožrat.
0 x
Raiffaisen mě teď dost naštvala zvýšením poplatků za služby, sice jen o 10 haléřů za transakci ale stejně sou to šmejdi, zatímco by měli slevňovat a zrušit poplatky, zvyšují je
0 x
Já si teda víceméně když mám čas, tak si z nich dělám srandu. Dělám že mě jejich nabídka opravdu zajímá, ale že jsem časově vytížen a chtěl bych slyšet hlavní důvod po telefonu. nechám je vykecat a pak řeknu že mě to vlastně vůbec nezaujalo a nazdar. 
A když volá nějaká příjemná slečna z průzkumu trhu tak si s ní rád pokecám:-)

A když volá nějaká příjemná slečna z průzkumu trhu tak si s ní rád pokecám:-)
0 x
.... 1 Hz, taky frekvence, ne? ....
Me volali z T-Mobile, jak jsem spokojeny s jejich sluzbami, vzhledem k tomu, ze vubec, tak jsem to slecne vklidu a trpelive vysvetlilo a od te doby nevolal nikdo 

0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
Todle strasne rad dela ha-vel
Zavola silena zenska a zacne basnit o neoveritelne skvelych sluzbach a zarizeni a je proste nezbytne nutne, aby jsi se sesel s jejich obchodnikem, ktery pro tebe ma neco neoveritelneho, ale to ti nesmi do telefonu rict, to az na te osobni schuzce... 
Podotykam ze ta nabidka pak vetsinou stoji za hovno, nebo uz ji nedostanes vubec ...

Podotykam ze ta nabidka pak vetsinou stoji za hovno, nebo uz ji nedostanes vubec ...
0 x
Lukas Kristek
Ano, potom co mi nabídl obchodník 100Mbit za 65kkč bez dph, jsem se zasmál a řekl že až přijde s poloviční cenou, možná začnu zvažovat pro a proti kvůli kterým bych chtěl přejít od stávajícího poskytovatele
0 x
No, co ja vim, tak se z nich kolikrat da i vyklepat cena 1/3, jenze osobne jsem zastancem toho nazoru, ze cena neni jediny agrument.
Jsem klient CRa a mam cenu na zdejsi pomery opravdu hodne vysokou (ha-vel mi to nabidl za 1/4), ale ty dalsi sluzby proste nemaji konkurenci...
Jsem klient CRa a mam cenu na zdejsi pomery opravdu hodne vysokou (ha-vel mi to nabidl za 1/4), ale ty dalsi sluzby proste nemaji konkurenci...
0 x
Lukas Kristek
Klepal jsem klepal, ale málo :) Nevím, jestli pán čekal až si před ním kleknu na kolena a budu žadonit aby šel s cenou dolů, prostě udělal nabídku, byla hodně darhá, tak sem mu to řekl, od té doby se neozval.
Cena je důležitá ale taky je důležitá kvalita, proto jsem psal že ikdyž by mi nabídl poloviční cenu, možná bych se rozmýšlel. Ve skutečnosti by mi asi nestálo za to překopávat síť a jít k jinému poskytovateli který mi nabídne o pár tisíc levnější konektivitu když mám velmi dobré zkušenosti se stávajícím poskytovatelem který mi vyjde v podstatě se vším vstříc.
Cena je důležitá ale taky je důležitá kvalita, proto jsem psal že ikdyž by mi nabídl poloviční cenu, možná bych se rozmýšlel. Ve skutečnosti by mi asi nestálo za to překopávat síť a jít k jinému poskytovateli který mi nabídne o pár tisíc levnější konektivitu když mám velmi dobré zkušenosti se stávajícím poskytovatelem který mi vyjde v podstatě se vším vstříc.
0 x
Souhlasim. Hele a jak se pan jmenovat? Pamatujes si (nemas vizitku)? By me jen tak mimo toto zajimalo ...
0 x
Lukas Kristek