❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
meranie psv/vykonu
meranie psv/vykonu
zvazujem kupu meraku ktorym by som bol schopny kontrolovat anteny, kabelaz, zariadenia a pod.. zaujima ma najma psv, utlm a vykon zatial asi najblizsie tomu co by som potreboval je "PSV monitor DMU" od D-Comu Mate niekto s tymto merakom skusenosti? alebo viete odporucit nieco ine/lepsie/overene?
0 x
<!-- A tedka se projevilo, jak zdejsi experti pres psv opravdu meri a rozumi tomu... -->
Kdysi jsem se shanel po PSV metru za ruzumnou cenu a jedine co jsem nasel byl prave merak od Dcom-u. Potom jsou meraky v radech statisicu, meri daleko presneji, maji mnoho funkci, ale ta cena...
Pokud si chces premerovat komponenty, tak Dcom merak bude stacit. Odhalis s nim spatny kabel, spatnou antenu, ale na vyvoj anten atd. to neni.
Kdysi jsem se shanel po PSV metru za ruzumnou cenu a jedine co jsem nasel byl prave merak od Dcom-u. Potom jsou meraky v radech statisicu, meri daleko presneji, maji mnoho funkci, ale ta cena...
Pokud si chces premerovat komponenty, tak Dcom merak bude stacit. Odhalis s nim spatny kabel, spatnou antenu, ale na vyvoj anten atd. to neni.
0 x
asdewq píše:zvazujem kupu meraku ktorym by som bol schopny kontrolovat anteny, kabelaz, zariadenia a pod.. zaujima ma najma psv, utlm a vykon zatial asi najblizsie tomu co by som potreboval je "PSV monitor DMU" od D-Comu Mate niekto s tymto merakom skusenosti? alebo viete odporucit nieco ine/lepsie/overene?
Mame dcom merak a je super

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
jeden takový měřák mám doma, jedná se o 2,4Ghz verzi ale hned poté co jsem si ho koupil, přestal jsem investovat a připojovat lidi na 2,4Ghz takže pokud by měl někdo zájem ;)
0 x
Leeonek: mam ten pocit, ze se to da dodatecne rozsirit i na 5GHz.
Za kolik by jsi ho prodal? Napis mi prosim PM. Diky.
Za kolik by jsi ho prodal? Napis mi prosim PM. Diky.
0 x