❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Průměr stožáru
-
2,8cm a najlebsie plastovu trubku
Unas ma jeden specialita na takejto trubke smerovu 15 db antenu, kus mu na to prihrialo slnko a antena smeruje uz dva roky do zeme . Ze dakoho napadne dat na plastovu vodarensku ruru antenu
A este na taku hrubu 

0 x
vlachuj píše:Chtěl jsem se zeptat jaký průměr stožáru upřednostňujete při délce 2 metry
No záleží co taky na ni dáš, esi jenom jednu všesměrku, nebo dvě plné paraboly...
0 x
pod 76mm nejdu, ani u 2m ;) pak tam budeš potřebovat dat nějakou 90cm desítku a budeš to zase předělávat? Na jednom místě mám 110mm 6m a to bys viděl jak se na ní dá v pohodě pracovat sednu si nahoru na úchyty, čumím seshora po babách a když už mě to neba, du teda namontovat ty antény ;)
0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Leeonek píše:.. sednu si nahoru na úchyty, čumím seshora po babách a když už mě to neba, du teda namontovat ty antény
jéééé..nechceš mě zaměstnat?

0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
-
Najmensi prierm stoziaru co mam ma okolo 65mm primer ale je to len 2m rura . Potom mam 6metrove a jetam 3m rura okolo 100mm a 3m rura okolo 75mm je to zlozene z dvoych casti a nieje priblem na to vyliezt z prislusnim vybavenim .
0 x
sub_zero píše:Leeonek píše:.. sednu si nahoru na úchyty, čumím seshora po babách a když už mě to neba, du teda namontovat ty antény ;)
jéééé..nechceš mě zaměstnat? 8)
:D tuhle práci dělám rád ;)
0 x
Leeonek píše:sub_zero píše:Leeonek píše:.. sednu si nahoru na úchyty, čumím seshora po babách a když už mě to neba, du teda namontovat ty antény
jéééé..nechceš mě zaměstnat?tuhle práci dělám rád
No to verim, to ja taky......
0 x