❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Administrace a diagnostika siti

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
knedlik
antispam: Ano

Administrace a diagnostika siti

Příspěvekod knedlik » 17 years ago

Našel by se nějaká dobrá duše, která by byla ochotná naskenovat strany 82 - 102 z knihy "Administrace a diagnostika sítí pomocí Opensource utilit a nástrojů" vydané Computer Press a poslat mi je v pdf ??
Chtěl jsem si tu knihu koupit, bohužel už jaksi není k sehnání, tak doufám, že aspoň touto formou bych se mohl dostat k potřebným materiálům.
Ne že bych se s tím pomocí man. stránek nepopral, ale když už to někdo vydal... Navíc to stím bude určitě jenodušší studium :) .
0 x

Petr Vlašic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Vlašic » 17 years ago

Moc díky za knižní tip. Vůbec jsem neměl ponětí, že něco takového vůbec existuje. L. Dostálek je vždy zárukou kvalitního počtení. A v tomto případě dokonce za pár babek. Teď už jen kde ji splašit.
BTW: Na NetFlow jsem měl jednu docela vymakanou kliakcí aplikaci pod Windows(jen si nepamatuju jestli byla free/opensource), která žrala nehorázně moc místa a systémových prostředků.
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!

knedlik

Našel jsem jednoho člověka, který ji prodává, ale je z Prahy a to je u mě trochu z ruky, takže proto tu žadoním o nějakou dobrou duši...
0 x

reset

Příspěvekod reset » 17 years ago

at ti ji preposle na dobirku, ne ?
A pokud by jsi stale zadonil o nejakou dobrou dusi, tak do prahy jezdim denne (pracuji tam).
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

knedlik

Asi se mu to zdá být zbytečně namáhavé a pracné posílat jenom jednu knihu a ještě za pár korun, takže podmínka byla si pro ni přijít.
Naštěstí jsem si vzpomněl na jednoho kamaráda ze školy, který od něj pracuje cca 100m, tak mi tam zběhne, koupi to od něj a ještě mi to pošle :-) .
Borec na mě ještě vyrukoval s tím, že když teda jenom jednu knihu, tak ale za 50% ... Byl jsem ochotný zaplatit plnou sazbu, ale když jinak nedá... :-)
Každopádně díky za ochotu reset .
0 x