Dnes jsem byl přesměrován poprvé na stránku s následujícím textem na místo možnosti vyhledávat na http://www.google.com. To přesměrování je aktivní na všechna PC z Natované za IP, takže to blokuje i uživatele co mají PC v pořadku.. setkal jste se s tím již někdo. popřípadě jak dohledám to pravé zavirované PC?
VYPIS TEXTU:
Omlouváme se,
... ale váš dotaz se podobá automatickému dotazu počítačového viru nebo spywarové aplikace. Z důvodu ochrany našich uživatelů vaši žádost nemůžeme nyní zpracovat.
Váš přístup obnovíme co nejdříve to bude možné, a proto akci zkuste brzy zopakovat. Pokud máte podezření, že váš počítač nebo síť byly napadeny, můžete zatím spustit antivirový program nebo odstraňovač spywaru, abyste měli jistotu, že ve vašem systému nejsou viry ani jiný nežádoucí software.
Pokud se vám neustále zobrazuje tato chyba, můžete problém vyřešit, když smažete soubor Google cookie a znovu přejdete na stránky Google. Pro pokyny týkající se prohlížeče prosím navštivte online centrum podpory vašeho prohlížeče.
Je-li tím ovlivněna celá vaše síť, máte k dispozici více informací v Centru nápovědy pro hledání na webu Google.
Omlouváme se za nepříjemnosti a doufáme, že brzy znovu použijete Google.
Chcete-li pokračovat v hledání, zadejte prosím níže zobrazené znaky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Google podezření na vir či spyware
Zkus sledovat traffic, která IP posílá neustále dotazy/hodnocení na google. Prostě kdo tam generuje hodně nějakých požadavků. To ho pak típni/odviruj apod.....
0 x
Tak se mi to stalo taky. Je to otázka IP, kdyz ji změním, tak je to OK. Zjistili jste něco dalšího?
0 x
včera nás to blokovalo, dneska už ne. při nejmenšim zajímavý, a smazání cookie nepomohlo.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
vcera som to videl u jedneho zakaznika, dnes to vidim u seba... pocitac mam urcite cisty... takze mi to pride skor ako nejaky nezmysel.. ale vobec mi nevadi, aspon si konecne zakaznici oscanuju pc 

0 x
Asi nějaká kamufláž. Nepoužíváte proxy v Číně ? Oni tam mají chudáci cenzuru na google 

0 x
pin píše:Asi nějaká kamufláž. Nepoužíváte proxy v Číně ? Oni tam mají chudáci cenzuru na google :-)
he, tam je bývalý kolega z práce a ˇčína má cenzuru uplně na všechno :))
0 x