teraz moja otazocka, bol by prosimvas niekto ochotny mi s tym pomoct? nieco som na nete ponachadzal ale zatial si to nejako neviem poskladat do funkcneho celku

asdewq píše:co mam: zalohovanu licenciu z rb-cka, mam 1gb cf kartu, mam citacku kariet, mam seriovy kabel, mam notebook s win a som aktualne dostatocne sialeny a zufaly aby som skusil z istych dovodov vykopat ros z routerboardu prec...
asdewq píše:ktore riesenie by bolo podla vas najvhodnejsie?
asdewq píše:potrebujem only 2,4 AP ktore pojde s atherosom (pojde nie sa bude plazit).
asdewq píše:nuz ked som kedysi mal rozbehany prism + hostap na mojej oblubenej distribucii nieco ako odpajanie klientov som proste nepoznal....
asdewq píše:anteny som skusal, u jedneho z klientov som laboroval s antenami od 10db az do 19db syta, potom prisli na rad plne paraboly, offsetky...
asdewq píše:nic nepomohlo... odpajanie badam vyhradne tam kde bezi mk... nechcem sa hadat, kazdy mame svoj nazor, proste to chcem skusit a prax ukaze...
asdewq píše:preto som sa pytal tu, pretoze k tamtym debianom som sa aj dostal no zaujimali ma aj nejake prakticke skusenosti... ale dik