❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Compaq EVO a CF card hlasi chybu

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
michal.siman

Compaq EVO a CF card hlasi chybu

Příspěvekod michal.siman » 17 years ago

Chystam se pouzit Compaq EVO (P4 2.4GHZ/512MB RAM) jako masinu pro hlavni shaper, ale mam trosku problem. dal jsem tam 1gb flash pres redukci IDE-CF a bios toho compaqa mi hlasi nejake chybove hlaseni, o tom ze disk je zrejme poskozen a ze mam zazalohovat data a vymenit jej - pokracovat muzu po stisku F1, pak to jede normalne. ale mackat nekde na pude F1 po kazdem restartu se mi moc nehodi :-(. bohuzel jsem nikde v menu nenasel "prepinac" ktery by potlacil jakekoliv chyby pri bootovani te masiny, tak jak to byva obvykle u jinych biosu. stejny problem je i s nepripojenou klavesnici, ale to jsem vyresil proste tak ze tam necham klavesnici, to neni tak hrozne. nemate nekdo podobnou zkusenost f pouzitim compact flash karty v ide rozhrani?
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

a co si nastavit Halt no errors v biosu, pripadne nastavit IDE do kompatibility modu pokud to v tom biosu jde me jinak ani IDEflashku nenasel?
0 x

michal.siman

Maxik píše:a co si nastavit Halt no errors v biosu, pripadne nastavit IDE do kompatibility modu pokud to v tom biosu jde me jinak ani IDEflashku nenasel?

"bohuzel jsem nikde v menu nenasel "prepinac" ktery by potlacil jakekoliv chyby pri bootovani te masiny, tak jak to byva obvykle u jinych biosu"

takze tudy cesta asi nevede. spis by me zajimalo jestli nekdo pouziva compaq na siti s RouterOS?
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

Compag nemam, mam stary Delly fakt je ze ten bios tam je zjednodusenej ale tusim ze to zastaveni bootu pri keyboard error tam taky je.
0 x

michal.siman

tady mam jedno reseni/nereseni, vlakno oficialni diskuze HP (Compaq) k tomuto problemu. Nejsem z toho zatim moc chytrej, ne ze bych neumel anglicky, ale proste nerozumim souvislostem.

http://forums11.itrc.hp.com/service/for ... Id=1175366
0 x