❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

PC na 12V napětí

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
mewriksh

PC na 12V napětí

Příspěvekod mewriksh » 17 years ago

Ahoj, mozna jiz tato otazka tady byla jen ji nemohu najit ale potreboval bych zdroj na 12V pro PC zakladni desky. Upresnim, chci obycejnou zakladni desku ATX napajet 12V. Nemuzu si ted vzpomenout kde to sehnat, prosim dejte nejaky link.
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

PicoPSU je v pohode doporucuju napajet spis 24V vubec pokud to je pres POE, kvuli mensim proudu,ubytkum a tak.
0 x

reset

Příspěvekod reset » 17 years ago

Maxik píše:PicoPSU je v pohode doporucuju napajet spis 24V vubec pokud to je pres POE, kvuli mensim proudu,ubytkum a tak.

picoPCU je ale na 12V, resis to dasim clenem na 12V?
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

soooc

Příspěvekod soooc » 17 years ago

reset píše:
Maxik píše:PicoPSU je v pohode doporucuju napajet spis 24V vubec pokud to je pres POE, kvuli mensim proudu,ubytkum a tak.

picoPCU je ale na 12V, resis to dasim clenem na 12V?

Da se to pres aktivni poe :) Mam jedno samo domo delane a utahne 12V 3A. Jsou tam Dc-Dc menice a ani to nehreje :) A muzu do toho prat cokoli do 50V.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

ten PicoPSU co mam ja tedy ten 60W funguje od 6 - 24V, kdyz jsem zkousel jestli mu nebude vadit 30 tak shorela dioda na vstupu takze jsem ji vymenil, nastesti neodeslo nic jineho - takze 24 idealni vic ani nahodou a min taky nedoporucuju kvuli vetsimu proudu - vetsi zahrivani Picopsu a kabelaze + vetsi ubytky. Mel jsem na tom povesenou desku s P2 400 bez grafiky jen 2 Aterosy a 1 LAN pri 24V to bralo kolem 1A kdyz to nabootovalo do routeros tak to spadlo na 0.5A ale jakmile byl nejaky provoz pres to zas 1A :) Pri Btestu 100Mbit pres LAN 1.2A.Zkusil jsem k tomu pripojit HDD nejaky strasi a ten s picopsu NEFUNGUJE, zrejme nevyhlazene napeti - nejsou na nem zadne kondiky ze jo. Doufam ze IDEflash s tim pobezi - to jsem nezkousel disk jsem napajel z jinyho zdroje.
0 x