❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

ASUS P5GC

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
net.work
Kontaktovat uživatele:

ASUS P5GC

Příspěvekod net.work » 17 years ago

Zdrawim,

nemáte někdo tuhle desku v provozu?

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008M09809EFMK

Uvažuji o její koupi.... Na MT.com se pise ze tenhle chipset by mel byt podporovan, takze snad bude fungovat korektne.. ale prakticke zkusenosti sou k nezaplaceni ;) ;)

Díky moc za odpovědi.
0 x
Jan Ptáček

asdewq

Příspěvekod asdewq » 17 years ago

skusal som na nu instalovat 2.9.46-50, 3.0rc13 a 3.0 stable a slo to ako z usb(len v3) tak aj z ide flash mal som v nej 1gb ddr2 apacer a bol v tom p4 3.0 klasika procesor... slo mi to asi 2 dni v kancelarii par zakladnych testov bolo ok, javilo sa to stabilne.. eth siel len pod v3, inak tam boli rb11tky v tom cm9, r52 a tplink.. v realnej prevadzke netusim pocitac siel potom prec a toto bol len taky orientacny test. Teraz idem ale na tom istom cipsete stavat jeden router (ale bude to len eth/eth) ak by bol problem dam vedet...
0 x

tovarnik

Příspěvekod tovarnik » 17 years ago

Hoj,

vcera jsem to koupil v Alfe... :-) No ted jsem to skladal a kkt jsem koupil AGP grafiku... No proste jsem se dival na graficke karty, koukam na prvni - je PCIe ale neni skladem, tak automaticky koukam na dalsi, unika mi slovicko AGP a vybiram, je skladem. No tak tam musim skocit, at mi ji vymeni... :-) a bude se zkouset... Skoda, ze to nema int. grafiku, to by byl idealni MB... 6x PCI slot se jen tak nevidi :-)
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

Na co grafiku do mikrotiku ? Akorat to zere, ja nemam v zadnem routeru grafiku :) Pokud by to umrelo ze bych se na to nedostal pres LAN pak si ji tam dodam ale to se stalo asi 1x zatim.
0 x

vas

Příspěvekod vas » 17 years ago

tady ještě něco rychlejšího/novějšího http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... M09809EGB8 , ale nevím jak si mtik poradi s ICH9, nevíte jestli ho umí 3.x bez problému?
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 17 years ago

vas píše:tady ještě něco rychlejšího/novějšího http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... M09809EGB8 , ale nevím jak si mtik poradi s ICH9, nevíte jestli ho umí 3.x bez problému?

No takového rychlejšího/novějšího seženeš spoustu, bohužel to nemá 6PCI
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Dik za nazory - ja si myslim ze neni potreba shanet desku s novejsim chipsetem - i ta asus umi C2D.. takze dle meho neni prob.... Zkusim ji taky koupit a otestovat a pak poreferuji..... navic co sem se docetl (nevim jak ve v3.) tak s tema novejsima deskama maji MT trosku prob (obcas nenabootuji, atp..)... Drzel bych se osvedcene spolehlivosti....

asdewq píše:a slo to ako z usb(len v3) tak aj z ide flash

v3 ti nabootovala i z flash disku?
0 x
Jan Ptáček

asdewq

Příspěvekod asdewq » 17 years ago

ano slo to v pohode
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 17 years ago

Dobry den, nejak se mi nedari nadetekovat ide flash modul transcend 256MB na teto desce. Nemate stim nekdo zkusenosti, pripadne co pouzivate vy misto pevneho disku za modul?

Dekuji. Mira
0 x

jarin01

Příspěvekod jarin01 » 17 years ago

Mám ji a problém je v tom že mi v MK v3.4 nejede ta Gbit lan Realtek na desce. Vidět je, zapnutá je, ale prostě se hryzne a nic s tím neudělám. Takže dám obyč síťovku Realtek, nepamatuju si teďko čísla chipu a všecko jede. Tak přicházím o výhodu 6 PCI a proto sem si tuhle desku kruci kupoval. No ještě zkusím upgrade biosu a downgrade MK treba na v3.3 a uvidíme.
0 x

jarin01

Příspěvekod jarin01 » 17 years ago

miract píše:Dobry den, nejak se mi nedari nadetekovat ide flash modul transcend 256MB na teto desce. Nemate stim nekdo zkusenosti, pripadne co pouzivate vy misto pevneho disku za modul?

Dekuji. Mira

Ja mam Transcent 1GB modul co maji na Aspe a šlape to bez problemu na v3.4
0 x

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 17 years ago

Zdravim, mate nekdo tuto desku s redukci a CF kartou ? Moc dikes za info.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Zkousel nekdo na tehle desce RB44 (G) ????
0 x
Jan Ptáček

Spreamer

Příspěvekod Spreamer » 17 years ago

Ajfel píše:Zdravim, mate nekdo tuto desku s redukci a CF kartou ? Moc dikes za info.

Tento týden by mi měla přijít a hodlám systém nainstalovat na CF kartu přes IDE redukci, tak dám vědět. Trošku OT,a le nejak se tomu nemohu dobrat: ROS dostanu na CF kartu tak, že novou PC sestavu propojím s jiným PC přes LAN a přes netinstall tam nahraju ROS?
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

neni jednodusi si to vypalit na cd a z pripojene cdromky nabootovat instalacni cd a nainstalovat ?
0 x