můžete zkusit jestli se vám také seká film: onlinefilmykeshlednuti.cz/dobrodružný - filmy/pacific-rim-utok-na-zemi-pacific-rim-2013-ke-shlednuti-online ?
zákazník si na to stěžuje a samozřejmě za to můžeme my. já to zkoušelu sebe na optice a seklo se mi to po 10 sekundách, mám firefox....
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
seká se obraz na onlinefilmykeshlednuti.cz ?
seká se obraz na onlinefilmykeshlednuti.cz ?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Teď to chodí normálně. WiFi na mobilu, přípojka wifi 20Mbit/s zkoušeno 30s hd i sd.
0 x
na mobilu? to jsem zkoušel to vůbec nejde a řve to že to chce flash player 
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Na mob. Jede v pohodě než to zařve registrace...
0 x
tak u mě se to seká asi protože nemám registraci, teď už to nejde vůbec 
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Tohle vůbec neřeš.... taky jsme měli takové co prudili, že se jim sekají filmy z bombuj, sledujseriály a bůhví co ještě. Když jsem viděl odkud to kolikrát tahá data, tak se ani nedivím. I když tohle jde teda někde z Masteru. Ale nedělám si iluze o počtu serverů atd. Vždyť pořád je zatím černota streamuj.tv
0 x
Tak im treba asi odporucit ine sluzby, napr netflix. A ten kto nema na to 10e mesacne nech ide do p...netflix v hd mi ide na 14mbit wifi linke 
1 x
-