❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
upgradable to 3,x
-
upgradable to 3,x
Upgradable to 3,x , znamená ze sa mk da upgradnut do v3.1,3.2 atd ... ? Podla toho 3,x, by to malo byt tak .
0 x
mashinepistole2 píše:Upgradable to 3,x , znamená ze sa mk da upgradnut do v3.1,3.2 atd ... ? Podla toho 3,x, by to malo byt tak .
a nebo do 3.9.9.9

0 x
Admin komunitni site Chrastany-Net
ahoj právě řeším problém s upgradem RB. Level mám 4, exires: nevyprší
a stejné možnosti upgradu, tedy upgradable to: v3.x. Když jsem se snažil upgradnout balíčky přes winbox, psalo mi to, že to nejde - could not change key- Invalid key. Nevíte, prosím jak z toho ven?
Díky za odpovědi a nezlobte se za moji otázku su v práci s mikrotikem docela nováček
EDIT: zapoměl jsem dodat, že jsem chtěl upgradovat na verzi 3.22 a když se mi to nepovedlo, prubnul jsem i 3.13 také bez úspěchu.

Díky za odpovědi a nezlobte se za moji otázku su v práci s mikrotikem docela nováček

EDIT: zapoměl jsem dodat, že jsem chtěl upgradovat na verzi 3.22 a když se mi to nepovedlo, prubnul jsem i 3.13 také bez úspěchu.
0 x
-
mosíš si otevřít okénko "files" a tam to šupnout dragndropem a pak dát reboot.. ne to přetahovat "do luftu"
0 x