Dobrý den,
Chci se zeptat na tento switch: MaxLink POESG-8-7P. Můžu ho použít pro napájení 2-3x Mikrotik (24V) a na zbytku portů připojené klasické PC bez funkce PoE. Nebo má všechny porty trvale pod napětím?
Hledám alternativu k CSS106-1G-4P-1S ale s 8 porty.
Děkuji za odpověď.
❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Zkušenosti s MaxLink POESG-8-7P
-
ikk
- Kontaktovat uživatele:
-
ef
-
the.max
- Kontaktovat uživatele:
ikk píše:Dobrý den,
Chci se zeptat na tento switch: MaxLink POESG-8-7P. Můžu ho použít pro napájení 2-3x Mikrotik (24V) a na zbytku portů připojené klasické PC bez funkce PoE. Nebo má všechny porty trvale pod napětím?
Hledám alternativu k CSS106-1G-4P-1S ale s 8 porty.
Děkuji za odpověď.
Podle popisu tam jde na každém portu zvlášť zapnout/vypnout PoE, takže tam kde PoE nepotřebuješ tak to prostě zakážeš.
0 x
-
ludvik
- pcwifi
- antispam: Ano
mi prijde, ze je to jen blby Gigo switch se 7x POE... a vystupy musi byt pod napetim, bud mod A nebo B. Neni to klasicky chytrejsi 802.3af/at POE switch, ktery dovede skutecne detekovat POE zarizeni a az pote na vystup pripoji napajeni. I cena toho Maxlinku rika lecos o tom zarizku...
0 x
-
medvedkov
- Kontaktovat uživatele:
Roky jsem pouzival 100M verze a za tu cenu dobré zařízeni, nikdy se mi nestal zásek nebo nějaké divné chování . POE na portech nejde vypnout
0 x