❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Anketa - promazani “ vtipne fotografie”
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Anketa - promazani “ vtipne fotografie”
Nechavam hlasovat o tomto. Pravdou je ze 300 stranek je fakt hodne.
0 x
Bývalý ISP...
Ja bych navrhoval založit topic "kecy o ničem" kam by se takové diskuze přesouvaly 
1 x
ježiš ... zase moderování pro moderování. Je to jediný volný thread pro blbiny. Co to komu vadí, že tam jsou blbiny nejenom z pixelů, ale i z písmenek?
1 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Jsem hrozně pyšný, že jsem před léty založil evidentně nejvyužívanější vlákno 
Nicméně, nechat příspěvky jen s fotkama je nesmysl, komentáře k těmto příspěvkům jsou většinou textové, a ty bych nemazal.
Popravdě bych tohle vlákno něřešil vůbec, moderátoři ušetří svůj cenný čas na smysluplnější věci, třeba svoji rodinu.
Nicméně, nechat příspěvky jen s fotkama je nesmysl, komentáře k těmto příspěvkům jsou většinou textové, a ty bych nemazal.
Popravdě bych tohle vlákno něřešil vůbec, moderátoři ušetří svůj cenný čas na smysluplnější věci, třeba svoji rodinu.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
ludvik píše:ježiš ... zase moderování pro moderování. Je to jediný volný thread pro blbiny. Co to komu vadí, že tam jsou blbiny nejenom z pixelů, ale i z písmenek?
Taky to nedovedu pochopit, proč to někomu vadí. Zřejmě stejná sorta, které vadí třeba návrh na bazar ve fóru. Kdo je nutí to číst? Když vidím, jak jsou třeba nabídky nevyužitého zařízení zde využívány, považuji inzerci zde prezentovanou za smysluplnou. Už jen z důvodu zdejší maximální koncentrace potenciálních kupců/prodejců, která nikde jinde není. mpcz, 25/10/2018
1 x
Nechapem co sa zas riesi. Pri kazdej diskusii je a bude offtopic. Skor by sa mali mazat v tom vlakne prispevky kde je nahraty obrazok na inom servery. Potom sa to pocase zmaze a vidim hovno....
1 x
Gemb píše:Nechapem co sa zas riesi. Pri kazdej diskusii je a bude offtopic. Skor by sa mali mazat v tom vlakne prispevky kde je nahraty obrazok na inom servery. Potom sa to pocase zmaze a vidim hovno....
Hovno a Hovno vypadá stejně. Ale je v tom rozdíl. Tady jsem se docela upřímně zasmál ... mpcz, 25/10/2018
0 x
Promažte ty kecy co nejsou k tématu a hotovo, od toho tady ti moderátoři jsou ne?
0 x
Citace: Ubiquiti jsou produkty pro lidi, kteří neumí a nerozumí sítím a chtějí aby “vše na jeden klik fungovalo”. Pokud po Ubiquiti produktech chceme obecně něco více, je to opravdu ZLO. Navíc tupé zlo, jen je designově hezké.
-
Daxxim píše:Promažte ty kecy co nejsou k tématu a hotovo, od toho tady ti moderátoři jsou ne?
Přesně tak.
0 x
Neměl jsem v úmyslu aby to někdo kontroloval, jenom tohle je prostě poslední vlákno, kde se člověk může pobavit nad fotkama. Už tam třetí den lezu protože vidím nové příspěvky, a čekám nějakou dobrou fotku. Mamísto toho se tam rozebírá Skylink.
Hlavně že jsem napomenut adminem za nazvání pcwifi onanem, když byl zatím smajlík. pcwifi ví že jsem to nemyslel nijak hnusně, potom co sám napsal. Navíc on to taky napsal se smajlem ;)
Hlavně že jsem napomenut adminem za nazvání pcwifi onanem, když byl zatím smajlík. pcwifi ví že jsem to nemyslel nijak hnusně, potom co sám napsal. Navíc on to taky napsal se smajlem ;)
0 x
Pokud jde o to, smazat všechny příspěvky bez obrázků, tak to se můžou rovnou smazat všechny komentáře (které jsou občas vtipnější než ty obrázky) a všechny příspěvky s obrázky nalinkovanými z jiného serveru (protože odtamtud to za měsíc někdo/něco smaže a je ***). Tedy za mě určitě ne takto kategoricky, opravdu bych mazal jen ty kecy, které s těmi obrázky nijak nesouvisí, pokud vůbec něco. To to spíše přejmenovat celé na "kecárna".
0 x
Si vis pacem, para bellum.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
Zpětně nepromazávat (zbytečná práce), ale u nových offtopiců by mohli být moderátoři aktivnější.
1 x
myslíš jako místo toho nic nedělání že něco začnou dělat? 
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků