❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Apple telefon záznam hovorů

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
mpcz

Apple telefon záznam hovorů

Příspěvekod mpcz » 7 years ago

od Viktor Novotný » 02 May 2018, 13:42
tohle tema otom neni, tudiz netreba zde vest tyto diskuse ... jen by me zajimalo proc by nemel jit nahrat hovor ? hmm zase nekdo jen mluvi, nez by si to overil ........ na androidu jde cca 20% veci co jde na apple .. jak rikam, zkusil jsem si to, nemam tel kvuli znacce, ale kvuli funkci :-)

Zdravím, tak to se omlouvám za zbytečné zabírání místa a OT, tak jsem to přesunul sem, protože ten problém s nahráváním u APPLE mě docela trápí. Pokud skalní fanoušci této značky mají nějaké solidní řešení, t.j. alespoň takové, jako na Androidu, t.j. běžící záznam poslední hodiny ve smyčce, budu neskonale vděčný. mpcz, 3.may.2018
0 x

hlavva

Příspěvekod hlavva » 7 years ago

Tohle řeším přes odorik jedno centrální číslo s přepojování na další lidi a permanentní jednotné nahrávání a zasílání daných nahrávek přes ftp ke každému hovoru na email.
Je to centrální s jedním rozhranim a je mi jedno jaké zařízení má člověk rád.
0 x

mpcz

Promiň, ale víš co je to "solidní" řešení? mpcz, 3.may.2018
0 x

hlavva

Příspěvekod hlavva » 7 years ago

Myslím si že jedna centrální infolinka, nezávisle na tom kterého poskytovatele použijete je solidní řešení. Automaticky to sdělí že hovor je nahráván umi přepojování a spoustu dalších vychytávek :relaxed:
1 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 7 years ago

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

arrabbella

Příspěvekod arrabbella » 7 years ago

mpcz píše: ...t.j. alespoň takové, jako na Androidu, t.j. běžící záznam poslední hodiny ve smyčce...

To zní užitečně. Jak toho lze na Androidu docílit? Díky.
0 x

mpcz

Viktor Novotný píše:https://appadvice.com/app/google-voice/318698524

Aha, no to jsem si myslel. Z délky hledání usuzuji, že najít použitelnou aplikaci do APPLE telefonu není zase tak jednoduché a z popisu této doporučené mi pouze stručný náhled stačil k tomu, že toto určitě ne. Rád bych si promluvil s někým, kdo ji používá, pokud vůbec takový fanda existuje. Již na začátku jsem zahléhl slovo "ceník volání", z funkce vyplývající šmírování - jak jinak u Google, že, komplikované použití, náhrávání a uložení hovoru se děje buhvíkde. Pokud se to časem změnilo nebo jsem si to špatně vyložil, prosím o info. A mimochodem, tahle aplikace mi při tom "mluvení bez ověřování" neušla. Používá ji vůbec někdo? Děkuji. mpcz, 4.may.2018
0 x

mpcz

Zdravím, tak jak to tak vypadá, to nahrávání na APPLE není úplně tak jednoduché, jak to někteří prezentují. Soudím podle mých informací a pokud by i nyní někdo byl na vážkách, stačí se podívat na souběžné vlákno o Androidu doprovázené pozitivními zkušenostmi uživatelů. No a s těmi ostatními vlastnostmi na PR založeném výrobku to bude tak nějak obdobné. mpcz, 6.may.2018
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 7 years ago

Nahrávání hovorů nemusí být pro Apple žádoucí funkce. A když to není dobré pro Apple, není to dobré ani pro uživatele ;-)
2 x

mpcz

mpcz píše:od Viktor Novotný » 02 May 2018, 13:42
tohle tema otom neni, tudiz netreba zde vest tyto diskuse ... jen by me zajimalo proc by nemel jit nahrat hovor ? hmm zase nekdo jen mluvi, nez by si to overil ........ na androidu jde cca 20% veci co jde na apple .. jak rikam, zkusil jsem si to, nemam tel kvuli znacce, ale kvuli funkci :-)

Zdravím, tak to se omlouvám za zbytečné zabírání místa a OT, tak jsem to přesunul sem, protože ten problém s nahráváním u APPLE mě docela trápí. Pokud skalní fanoušci této značky mají nějaké solidní řešení, t.j. alespoň takové, jako na Androidu, t.j. běžící záznam poslední hodiny ve smyčce, budu neskonale vděčný. mpcz, 3.may.2018

Zdravím, tak i když na APPLE údajně existuje spousta nahrávacího SW, tak jsme se nedozvěděli ani po dvou týdnech, kde jsou uloženy. No třeba se ještě někdo ozve. Na Android jsem jich našel opravdu spousty a hned, bez známostí.
Nyní mě trápí další problém: jak zapnout doručenky na APPPLE. Možná pro někoho zbytečná věc, ale osobně považuji odeslanou SMS bez doručenky skoro za zbytečnou, zvláště v některých případech. Proto prosím dotaz: jak se dá tato v jiných telefonech naprosto běžná věc aktivovat na APPLE? Děkuji za pomoc. mpcz, 17.5.2018
0 x

Rosak

Příspěvekod Rosak » 7 years ago

Když jsem potřeboval, použil jsem tenhle trik - https://piromancz.wordpress.com/2013/02 ... na-iphone/
0 x

mpcz

Takže to vypadá tak, že APPLE neumí ani tu obyčejnou doručenku, protože vkládání textu ručně navíc do SMS je trapné. Pochopil bych to u levného čínského křápu, ale u telefonu, který PR vychvaluje až do nebes a tamtéž sahá i cena, tak to mi teda přijde dost neúměrné. Uvidíme, počkáme, třeba to někdo umí zapnout. mpcz, 17.5.2018
0 x

Ladik

Příspěvekod Ladik » 7 years ago

Panove klidek, normalne mam v nastaveni iPhone v nastaveni zprav volbu "Potvrzeni o precteni" a svete div se, funguje :thumbsup:
A kdyz SMS na dane cislo neodejde, neni zelena nebo modra (iMessage) a zobrazi se poslat znovu.
0 x

mpcz

to Ladik: Tak aby bylo jasno, nejde tady o klid, ale o funkci. Ostatně, vypadá to tak, že to snad trápí jen mě, který už se ohlíží po normálním telefonu, což je dobré si dobře promyslet. A k věci - toto nastavení mám zapnuté posuvníkem taky a žádnou doručenku jsem nikdy nedostal. Ještě je možné, že dostal a je indikována způsobem mě neznámým nebo nepochopitelným. Pokud je to ale tak jednoduché, tak proč se na webu ti lidé namáhají hledat nějaké krkolomné řešení? Můžeš to prosím trošku objasnit?
Kromě toho,
Jabko píše: "Pokud je tato volba zapnuta, ostatní se dozví, že jste si přečetli jejich zprávy". Ty to čteš, jako že je to "doručenka"? Já tedy ne.
Děkuji, 17.5.2018
0 x

Ladik

Příspěvekod Ladik » 7 years ago

Promin dorucenka to neni, ale ty barvy dle mne ano, alespon takto to funguje me.
Jo a iMessage se chova trosku jinak, tam dorucenka je normalne u kazde zpravy.
0 x