❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Hikvision - mrznutie, zdĺhavé načítavanie a iné

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
rado3105

Hikvision - mrznutie, zdĺhavé načítavanie a iné

Příspěvekod rado3105 » 8 years ago

Mám Hikvision kamery spravovane cez hikvision NVR, 7604. Pripojene su tam 4 kamery. Cez telefon ide vsetko v pohode, nic neseka. Ked vsak pristupujem z windows 7 cez klientsky ivms softver, tak je problem najst trpezlivost na dlhe nacitavanie, mrznutie, pomale reakcie tohto systemu.
Pritom CPU na pc max. vybehne semtam na 80%, podobne nvr mi ukazuje ze ide max na 50%.

Nestretli ste sa s tym?
0 x

info@adambalko.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod info@adambalko.cz » 8 years ago

NVR nemám tucha, ale to jejich slavné iVMS je katastrofa na výkon PC :/
rado3105 píše:Mám Hikvision kamery spravovane cez hikvision NVR, 7604. Pripojene su tam 4 kamery. Cez telefon ide vsetko v pohode, nic neseka. Ked vsak pristupujem z windows 7 cez klientsky ivms softver, tak je problem najst trpezlivost na dlhe nacitavanie, mrznutie, pomale reakcie tohto systemu.
Pritom CPU na pc max. vybehne semtam na 80%, podobne nvr mi ukazuje ze ide max na 50%.

Nestretli ste sa s tym?
0 x
internetkyjov.cz

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 8 years ago

to je CPU tvojho PC myslim...nie NVRka.

Ak to mas cez 5Ghz siet a dokonca queue..tam je problem.

Na lokalke to ide OK, akonahle to oshapujes a das dalej do siete..konecna. je to citlive na packety, odozvy a tak
0 x

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 8 years ago

a nieco pouzitelne aj cez internet? resp. ako tam pristupujete cez internet a z linuxovych systemov?
0 x

wolf14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod wolf14 » 8 years ago

https://www.ezvizlife.com ti to nepodporuje? ja používam síce nie NVR ale DVR od hikvision a na ten ezviz life nepotrebuješ ani verejnu IP ani nič. Len neviem či to tvoje NVR podporuje. Ja to mam na DVR v Nastvení siete a tam Platform Access, to trebalo povoliť a potom cez ezvizlife podla serioveho čisla pridať DVR. Len si nie som istý ako to je z linuxu či to pôjde, na win treba do mozilly plugin.
0 x