❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Upozornenia na stahovacov od vydavatelstiev

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
rado3105

Upozornenia na stahovacov od vydavatelstiev

Příspěvekod rado3105 » 9 years ago

Takze zacali chodit maily a upozornenia od vydavatelstiev a inych studii. Ako to riesite?
Ide o studio Warner Bros Entertainment.

Posleme oznamenie dotknutym klientom. Problem vsak je, ze to nemusi uplne vykrit a evidentne nastava otazka blokovania konkretneho obsahu...klucovych slov....
0 x

Striker

Příspěvekod Striker » 9 years ago

A není náhodou povinnost tyhle informace předávat, jen když ti to příjde od soudu nebo od policie? Samozřejmě v ČR.
1 x

aliney

Příspěvekod aliney » 9 years ago

tak tak, klidne to hazej do kose a nic neblokuj, pac spis prave tim blokovanim provozu klientum se dostanes do problemu ;-)
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

Sentello

Příspěvekod Sentello » 9 years ago

A jak je začneš klienty na to stahování upozorňovat, tak to bude vypadat, že jim lezeš to počítače a maximálně je naštveš.
Emaily které ti chodí, předpokládám na email který máte v RIPE, tak to posílají boti, nevěnuj tomu absolutně žádnou pozornost...
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 9 years ago

rado robite zbytocnu paniku, uz mi to pedro rozpraval. ja to hadzem do kosa. Ty nemozes legalne blokovat nejaku prevadzku a tiez nie si policajt aby si riesil taketo veci. Ked niekto chce, nech si to rieši. Ked ti pride doziadanie od vysetrovatela, zachovas sa v medziach telko zakona a hotovo.

Ziadnu nadmernu aktivitu by som v tejto veci nerobil, nakolko sa ti moze stat ze si narobis viac skody ako osohu.
0 x