❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

17G Jirous antény (držáky)

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Leeonek

17G Jirous antény (držáky)

Příspěvekod Leeonek » 9 years ago

Když někdo takto zkurví držák k anténě, jak na tom bude kvalita samotné antény. Když už to z těch arkivátorů obšlehli, aspoň to mohli udělat pořádně.

Ze 2 držáků měli oba v hliníku na stejné straně o závit ujetou zalisovanou ocelovou vložku u 2 dír ze 4, že by odchylka ve výrobě? Každopádně to prošlo kontrolou, takže asi ok. Bohužel tam z potřebné strany nedostanete šroub.
Obrázek

Pokud se budete snažit ten poslední kousek spirálky dostat zpět na místo, jde to fakt hodně blbě a když se to povede, nejspíš Vám pod ní zůstane kousíček hliníku a máte problém. Ze správné strany jsem tam ten šroub prostě nedostal, přišlo na řadu náhradní řešení, tedy našroubování z druhé strany než bylo původně zamýšleno. Dopadlo to asi takto:
Obrázek

Poslední 3 obrázky mluví sami za sebe. Vybavuju si, že při poslední montáži jsem měl podobný problém, a s trochou násilí jsem ještě šroub pro nastavení azimutu mezi třmeny dostal, každopádně tady už to prostě nejde. Zřejmě bylo potřeba udělat masívnější třmeny, bohužel si to nějaký inženýr asi dobře nespočítal. Takže nezbývá než vzít jeden třmen bruskou.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
0 x

Cheprer
antispam: Ano

Příspěvekod Cheprer » 9 years ago

Covece namontoval sem minimálně 50ks tech Jirous 17g antén a neměl sem s tím takový problém.
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 9 years ago

ano mal som v miernejsej podobe tento isty problem ;) Vadne zavity, siroke drziaky.... dnes to všetko stoji za....
0 x

helapc

Příspěvekod helapc » 9 years ago

Mám volných cca deset samostatných držáků od Arkivátorů, pokud tam budou pasovat nechám za rozumnou cenu.
0 x