Dobrý den,
s otcem máme menší amatérskou sít (několik málo desítek klientů připojených jednopolarizačními zařízeními UBNT na RB Mikrotik) a potýkáme se při jejím provozování pochopitelně s problémy (typu jak správně nastavit to či ono, jakým způsobem sít zmodernizovat, atd.atd.)
Nenašla by se mezi vámi dobrá duše, která by nám pomohla vyřešit /poradit (poskytnout konzultace, odpovědět i na banální otázky, případně se spojila s naší sítí) s některými záležitostmi týkající se provozuschopnosti a vůbec udržitelnosti naši amatérsky vybudované sítě? Abysme i nadále mohli bez větších problémů síť provozovat.....
Naše síť je častečně v Pardubicich a v okolí Chrudimi.
Nebráníme se za tuto konzultaci i zaplatit, případně platit za její udržování / upgrade apod.
Předem děkuji za případné vaše reakce na tento dotaz, prosím do SZ kde případně upřesním o co konkrétně se jedná.
Zdeněk
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Konzultace amatérké sítě
Tulamor píše:Nenašly by se všechny odpovědi třeba i tady na foru?
možná ano, ale raději preferuji osobní setkání. děkuji
Naposledy upravil(a) stratos dne 25 Feb 2016 13:56, celkem upraveno 1 x.
0 x
CrazyApe píše:Chtelo by to hlavne vypsat ty otázky.
Těch je opravdu hodně, ale jak jsem již napsal preferuji osobní setkání.
0 x
aliney píše:42
42? nerozumím, že by význam Andělského čísla?:
''Tví andělé tě žádají, abys stále věřil(a), že tvé modlitby jsou slyšeny a vyslyšeny. Jestliže potřebuješ, popros anděly, aby zvýšili úroveň tvé víry''.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
OK, tak az pojedu do Hrbokova za tchyni, tak dam vedet a muzete si mne tam na jedno odpoledne vyzvednout.
Nebo se prihlaste na Jezerku na setkani. Tam bude mraky pomazanych hlav.
Nebo se prihlaste na Jezerku na setkani. Tam bude mraky pomazanych hlav.
stratos píše:Tulamor píše:Nenašly by se všechny odpovědi třeba i tady na foru?
možná ano, ale raději preferuji osobní setkání. děkuji
0 x
no psal jsem PM, že jsme relativně kousek, tak by jsme mohli s něčím pomoct, poradit pšípadně předat ěnjaké expy... ale vzhledem k tomu, že většina administrační činnosti na síti, se dělá na dálku, tak osobní setkání kor, někde na vaší síti bych neviděl příliž přínosné.. možná naopak někde na síti u nás, kde by se dalo ukázat co kdo jak dělá... ale i to se dá najít na netu viz zde na foru jsou fotky realizací, a i jenom takovou blbostní se dá přiučit jak by se to asi mohlo udělat lépe atd...
(to nastavování atd jak jsem už psal se dělá spíš vzdáleně...
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
rouchi píše:no psal jsem PM, že jsme relativně kousek, tak by jsme mohli s něčím pomoct, poradit pšípadně předat ěnjaké expy... ale vzhledem k tomu, že většina administrační činnosti na síti, se dělá na dálku, tak osobní setkání kor, někde na vaší síti bych neviděl příliž přínosné.. možná naopak někde na síti u nás, kde by se dalo ukázat co kdo jak dělá... ale i to se dá najít na netu viz zde na foru jsou fotky realizací, a i jenom takovou blbostní se dá přiučit jak by se to asi mohlo udělat lépe atd...
zadna PM mi od Vas neprisla.? urcite bych prijel za Vami pokud to vyhovuje. Kde a kdy? dekuji predem.Zdenek
0 x
Sněčím se dá pomoct
Pošlete kontakt a můžeme se sejít až pojedu do Pardubic k zubařce. Popřípadě víkend.

0 x
Lukáš Sajdl
„Každý člověk dělá chyby, ale jen hlupák u nich zůstává.“
Sněčím se dá pomoct
Pošlete kontakt a můžeme se sejít až pojedu do Pardubic k zubařce. Popřípadě víkend.

0 x
Lukáš Sajdl