❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Konference radiokomunikace a spol v DC tower 16.2.2016

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
jahpisin

Konference radiokomunikace a spol v DC tower 16.2.2016

Příspěvekod jahpisin » 9 years ago

Tak schvalne kdo byl jeste na nejvtipnejsi konferenci ???:))) kvalitne projebkanej den :)nechapu jak to nekdo mohl usporadat v tomto duchu:)
2 x

soooc

Příspěvekod soooc » 9 years ago

Povídejte :) Neměl jsme možnost, chtěl jsem jet a bohužel. Možná naštěstí :-D
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

josefp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod josefp » 9 years ago

Tak program puvodne vypadal docela dobre, tim ze to bylo zadara byla polovina temat komercnich a tu druhou prednasejici moc nezvladali :) opakovat stale to co vetsina znas zna, uz myslim neni moc potreba. Kazdopadne to bylo odlehceni a moznost setkani s lidmi, kteri neradi navstevuji podobne akce, ktere jsou za penize a o naplni prednasek by se dalo take hodne polemizovat :)
0 x
/josef

Přímý dovozce FTTx komponentů pro optické sítě
http://www.centel.cz
Internet bez omezení

jahpisin

soooc píše:Povídejte :) Neměl jsme možnost, chtěl jsem jet a bohužel. Možná naštěstí :-D

Jako nikde jsem si totiz nevsiml ze bylo napsano "pouze" pro ty co chteji zacinat podnikat v oblasti radiovych spoju a nebo potrebuji zopakovat jake frekvence se pouzivaji :), fakt jsem nepochopil smysl,tohle byla opravdu pro vsechny zucastnene totalni ztrata casu. (pro me aspon rozhodne)

jedine co bylo hezke, napadite a i vtipne tak lehky online pohled do vyroby Alcoma.

a o tom 5 min videu jak nas sleduji kamery ???:)) heh priste rovnou nejaky celovecerni film a budem aspon spokojeny....to byl vubec mazec...

docela mi prislo jak kdyby si tam vsichni mysleli ze jsme prave vylezli ze zakladky a nemame zadne informace...fakt total trapny ulet...

joooo a hodne me bavilo jak si prednasejici myslel ze to co jezdi mysi po monitoru nb tak je videt i na projektoru... proste ala "podivejte se sem na nakres tam je to a to a tady je to a to" a pritom vlastne kde ze ????:))) tam nebo tam :))) stejne to bylo fuk

proste vyklad o tom ze 5 ghz nevadi dest a 18 ghz ano ...??heh opravdu vzdelavajici....

jako byl jsem rad ze se neco takoveho usporadalo...to kazdopadne cenim....ale ten vysledek ?? nene pristi uz nikdy na tuto kombinaci
1 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 9 years ago

Co uvedli k bodu:

Využití 9 GHz na VO ?

Ptal se někdo na 60GHz ? Asi ne.... .
0 x

jahpisin

David2006 píše:Co uvedli k bodu:

Využití 9 GHz na VO ?

Rek bych ze nic k 9ghz...poslednich 5min uz jsem nevydrzel a sel na vyhlidku na vez...prostor na dotazy byl prerusen az na konec a to jsem uz utek
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 9 years ago

To je divné, dle rozpisu o tom měli půl hodiny točit.
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 9 years ago

David2006 píše:To je divné, dle rozpisu o tom měli půl hodiny točit.

Ani ho.no mila vcelko.. Na diskuzi s CTU jaksi nezbyl cas, zjevne se nepocitalo, ze bude Peterka natolik drzej, ze se objevi.. No hlavne jo nikdo nezval, ze? Vzhledem k tomu, ze mi psalo asi 40 lidi, jestli tam pujdu, neodolal jsem. 9 GHz se venovalo cca 2 minuty. Kdyz jsme se chteli zacit venovat tematu prednasky: Preci jenom se to jmenovalo Vyuziti 9GHz.. Tak to zacal koucovat ten novy objev Alcomy Toma, nebo jak se jmenuje, ze prej 9 GHz nikoho nezajima.. A ze bude cas na konci prednasky. No samozrejme zadny cas nebyl a mimo se s nami na tema Macek odmit bavit, ze za to stejne muze rada :lol:

Jedno vime jasne, muz s brasnou nesmi projet, za zadnou cenu.. Pochopil jsem tolik, ze s 9 nekomu lezime v zaludku hooodne hluboko a ten nekdo je ochoten v ramci konkurencniho boje jit hooodne daleko..
2 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

OK1COM

Příspěvekod OK1COM » 9 years ago

David2006 píše:

Já jsem se ptal p. Macka z ČTÚ na 60 GHz již na radiokonferenci v Pardubicích, kde měl v podstatě tu samou přednášku.
Nikdo (ani ČTÚ) neví co jsou to ty "stálé venkovní instalace". Takže se to dá brát i tak, že ten spoj tam je do té doby než se dokope optika nebo bude spoj nahrazen jiným. Na věčné (stálé) časy tam si nikdy není... A ostatní parametry jako frekvence a výkon jsou ve VO-R/12 uvedené.
0 x