❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Hybridní modem ADSL+LTE=36mb/s

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.

bezdratsmrdi

Příspěvekod bezdratsmrdi » 9 years ago

Zaujalo mi, že část rychlosti si vezme zařízení samo pro vlastní provoz, wtf?
Jakpak to asi je pak s FUPem, na to určitě vymyslí nějaký speciální teuer tarif. Pochybuji, že by byli takoví grandi a dávali to k xDSL jen tak z dobré vůle.
Nápad zajímavý, zřejmě se tím snaží řešit tragický upload na xDSL. No, pokud si tím chtějí dobrovolně zabít LTE, proč jim v tom bránit, že...
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 9 years ago

esi tomu budou psat ze bez FUP, hned kupuju, necham zridit DSL aby mi k hyper rychlosti 0,9/0,1Mbit dokryl do tech 36Mbit z LTE, zapnu sosani a pockame kdy se uplatni neviditelny dynamicky FUP :lol: v praxi vime, ze na solo sim je problem dostat za solidni cenu data, jde to jen s modemem, ale na tydle sracicky asi take nebudou mejt problem povolit uzdu limitu dat.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Majklik

Příspěvekod Majklik » 9 years ago

Hlavně bych neočekával, že tato krabička je určena k hrnutí domácím masám. Bude mířena na živnostníky/malopodnikatele v rámci EET, jak jim nabínout spolehlivé vícecestné připojení pro evidenci v rámci celého balíčku služeb s tím spojených.
0 x