❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Tmobile ma tarif 100Mbit na LTE

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.

Striker

Příspěvekod Striker » 9 years ago

Co s tím, pořád stejný jako předtím tedy je tam FUP. To je celej problém LTE. Rychlosti jsou mimo, 100 Mbit bych chtěl vidět na tom LTE :D
Nemají tam psanou agregaci ale předpokládám klasicky 1:50?
0 x

whiteagle

Příspěvekod whiteagle » 9 years ago

kdyz kouknu do prehledu klientu, tak FUP 100G velkemu poctu klientu staci:)
0 x

whiteagle

Příspěvekod whiteagle » 9 years ago

mimochodem tech 100Mbit na LTE uz jsem videl:)
0 x

Besito

Příspěvekod Besito » 9 years ago

Kde komu stačí i FUP 20GB...
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 9 years ago

LTE800, rekord mam 48Mbit, DL, spise vsak okolo 10-30. Vic udelas jen mozna na LTE2100 ale ne o moc. A nejvic udelas na LTE1800 a kde to je ? kus PHY ? Brno nic. At jdou do prdele, mavani cisly, nic jineho. Za ty prasule je to stale vysmech a diky za to, aspon neutecou ovecky nam :) komu staci 20GB ? to bude jen emailovy /skypovy duchodce, mozna. A ten aby mel zmenu a sel TM na ruku tak musi : koupit za 23 stovek modem a navic platit mesicne minimalne 4 kila. Snad kazdy Wifi ISP mu da za 3 kila rozumny rychlostni zaklad, instalace za par kacek nebo pri uvazku i gratis. Skutecne jedine + pro TM je mobilita a kdo to vyuzije, jeden ze sta ? sotva...

whiteagle - a taky za to u tebe plati 1199 ? :lol:
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 9 years ago

Tak ja to nechapu asi mame nejaky jiny klienty, ale na kde koho se podivam tak by mu na fupu nestacilo ani 300GB standart nejaka normalni rodina ma traffic vetsinou 500GB+ Nejaky ten TB je taky docela casty.....
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 9 years ago

znameho sem prepojil z mobilniho 3G, ktere jelo nejelo a za 3 dny zdolal hranici 30GB, inu decka,youtube a kdovi co tam jeste vali... a "pevny" internet bude mejt vzdy plus v pripade "IPTV" bo TM s mobilni tv upadl na hlavicku a prokoukana data pocita do FUPu.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Defender

Příspěvekod Defender » 9 years ago

V plzni nam LTE od vodafonu beha 100-120Mbps a kdyz bylo tedkonc 100GB jako vanocni darek tak se dalo krasne stahovat i v hospode:) ale zpatky na 4GB dat uz to zase moc zajimave neni
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 9 years ago

100Gb vanocni darek ...v prekladu zkusime co to utahne a o kolik jim muzem zvednout FUP aniz by se nam to zaclo hroutit :) .... neni nad to testy dobre zabalit :wink:
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 9 years ago

Za 1200 měsíčně dokážu klientovi ten 100Mbit dodat taky, a opravdu bude ukazovat na speedtestu 100Mbit :)
0 x

Striker

Příspěvekod Striker » 9 years ago

add pcwifi: ano mají 100GB FUP jenže za 1200,- je to toršku mimo :))
0 x