Tomáš Budník @TomBudnik :
Poskytovatelem infrastruktury O2 už není pouze CETIN, ale nově také České Radiokomunikace. O spolupráci s dalšími partnery jednáme.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
O2 bude používat kromě CETINu i ČRa a další
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
A píše tam taky že ČRa už taky patří Kellnerovi ? 

0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
ČRA patří Kellnerovy? Jestli je to fakt, tak se nám to pěkně zužuje.
0 x
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
helapc píše:ČRA patří Kellnerovy? Jestli je to fakt, tak se nám to pěkně zužuje.
něco se šušká ...
Jinak to je oznámení na úrovni toho že ráno vyšlo slunce. A na východě. Fakt ! Snad každej operátor s celenárodní působností velkoobchodně využívá infrastruktutu ostatních. Je to jenom řev, aby prokázali že jsou fakt rozdělený, což jim vzhledem k VO ceníkům CETINU nemůže věřit snad ani ČTÚ.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.