❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Kolaps site O2 Czech

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
josefp
Kontaktovat uživatele:

Kolaps site O2 Czech

Příspěvekod josefp » 10 years ago

Ahojda,

tak uz cca. 45 minut kolabuje sit O2, nejedou jim ani webovky a zakosi co chteji volat napriklad 112 se nedovolaji s O2 simkou ve founu. Tak nevim jestli je to ta spravna jedina firma co ma perfetni sit a dokaze postavit vsem NGA pripojku :)
0 x
/josef

Přímý dovozce FTTx komponentů pro optické sítě
http://www.centel.cz
Internet bez omezení

mpcz

Příspěvekod mpcz » 10 years ago

josefp píše:Ahojda,

tak uz cca. 45 minut kolabuje sit O2, nejedou jim ani webovky a zakosi co chteji volat napriklad 112 se nedovolaji s O2 simkou ve founu. Tak nevim jestli je to ta spravna jedina firma co ma perfetni sit a dokaze postavit vsem NGA pripojku :)

Zdravím,
tak slečna z O2 v TV říká, že jim někdo ukopl kabel. No nevím, už před mnoha a mnoha lety, když jsem stavěl první digitální ústřednu, říkali shora: okruhovat, okruhovat, okruhovat!
mpcz, 19.08.2015
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 10 years ago

CDT taky ukopli kabel u Brna pred mesicem + - a hned 2x za 2 tydny, take jsme byli OFF protoze UPCB melo v planu kruhovat a pry uz meli objednany HW co jde 6 tydnu z USA, svete div se po tom druhym prekopu najednou jak zazrakem ten HW dorazil, nasazeno a je klid. U gigantu jakymi nasi 3 smejdsti mobilni operatori jsou bych cekal ze maj dulezite zalohovane zalohou a tu zalohu na zalohovane zaloze zcela automaticky... to se vrazi miliardy do LTE a pak jeden kopanec a nejde nic :lol:
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

halamicek

Příspěvekod halamicek » 10 years ago

Vždycky se muze vy*** neco a nefunguje nic :D. Viz treba nedávno výpadek SH
0 x
Halamíček Jakub

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 10 years ago

no já bych řek že je to dost moderní tvrzení "porucha vlivem překopnutého optického kabelu" :mrgreen:
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

ludvik

Příspěvekod ludvik » 10 years ago

A nebo někde zmíněné softwarové práce dodavatele technologie ... Což by možná vysvětlovalo i chvilkové problémy Vodafone v dopoledních hodinách, kdy to technikům čas od času napsalo něco o chybě sítě.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.