Ahoj,
prosím nabídněte přípojku, pokud máte dostupnost, na adrese:
třída SNP 402, Hradec Králové
Bude to kancelář, chtěli bychom něco s větším uploadem (ideálně třeba 20/10, nebo 30/15, atp).
Díky za nabídky!
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Přípojka Hradec Králové
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
Proč?
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
neda se nic garantovat a nevim jestli sro muze byt clenem...
0 x
Jan Ptáček
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
SRO klidne muze byt clenem, to neni problem. XY krat to mam overene i pres ruzne ucetni ... A kdyz je to OS, tak garance ti sice nedaji, ale makat to bude. Vetsinou jde o nejlepsi moznost pripojeni v lokalite ... Pres OSko ... 

0 x
tak tohle mi tvrdil primo borec od nich na telefonu... nevim, pocit jsem z toho mel jakoby radeji pro sro tu sluzbu poskytovat nechtel... tak nevim
0 x
Jan Ptáček
To bude jen tím, že os (resp zs) prostě službu neposkytuje ... kdežto sro ji chce. Ve chvilce, kdy se shodnou v termínech, jsou většinou obě strany spokojené.
Ono to ber i jinak - kolik chce taková kancelář platit? A fakt za to bude očekávat nějaké garance od UPC nebo O2? Buď bude platit sakra víc ... nebo na tom bude ještě hůř, než u toho os.
Ono to ber i jinak - kolik chce taková kancelář platit? A fakt za to bude očekávat nějaké garance od UPC nebo O2? Buď bude platit sakra víc ... nebo na tom bude ještě hůř, než u toho os.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
Za bezne penize, tedy realne do 1000,- spise 500,- ti nikdo zadne realne garance neda. Tedy bych jako primar poridil pripojku od hkfree a zalohu pres LTE, kdyby neco ... A vyrizeno 

0 x