Doteraz som vyuzival orangeportal.sk, lenze nejako uz prestal posielat sms.
Neviete poradit nieco bezplatne, resp. za dobru cenu co posiela sms o prichadzajucom emaili?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
SMS notifikácia emailov, free?
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
můžu vědět k čemu je to dobrý v době kdy máš data v mobilu? Máš tam email klienta takže když ti přijde email tak o tom přeci víš téměř okamžitě.
0 x
Bývalý ISP...
SMS se pořád dá považovat za zaručenou službu, zvlášť v kombinaci s doručenkou. E-mail ne. I když v případě nějaké free brány je to asi fakt jedno.
Výhodou také je, že v asi v každém telefonu můžu mít různé notifikace pro různé služby. Takže mi to umožňuje reagovat na SMSku lépe, než na e-mail, kterých je víc a se spoustou balastu. Jak nastavit email, aby pípal jinak podle odesílatele fakt netuším ...
Výhodou také je, že v asi v každém telefonu můžu mít různé notifikace pro různé služby. Takže mi to umožňuje reagovat na SMSku lépe, než na e-mail, kterých je víc a se spoustou balastu. Jak nastavit email, aby pípal jinak podle odesílatele fakt netuším ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
ludvik píše:SMS se pořád dá považovat za zaručenou službu, zvlášť v kombinaci s doručenkou. E-mail ne. I když v případě nějaké free brány je to asi fakt jedno.
ano presne tak....vypadok, posle mail a ten posle sms....s hlavickou...a chodia mi len maily od urciteho odosielatela...
0 x
Nie je lepsie si v takom pripade vytvorit samostatny mail len na jeden ucel? Nikam ho nezverejnim, a teda ziadny spam. A mozem rovno prijimat maily v mobile, dajme tomu aj kazdu minutu. Nemusim riesit posielanie mailu, ktory zabezpeci poslanie sms? Navyse ked mi pride mail, tak mam hned blizsie info o tom co sa deje.
0 x
někomu to stačí ... někomu ne. Pokud na mobilu používáš email i k něčemu jinému než k notifikacím (na adrese vůbec nezáleží ...), tak jsi tam co jsem říkal. A pořád jsi u toho, že problémů s emaily bude přeci jenom víc, než s smskou. Zvlášť pokud ty servery nemáš pod kontrolou. Do emailu si napíšu víc informací, ale v tento okamžik je mi to naprosto fuk, nemluvě o tom, že libovolné množství informací bude stále jen zlomkem. Takže jednoduché, rychlé a v rámci možností zaručené oznámení binární informace je lepším řešením.
Asi opět upozorňuji, že kdejaká free brána na SMSky (a to se týká i operátorů samotných, vodafonu to myslím funguje stále) se rovná emailu a spolehlivostí je na tom opravdu shodně, spíš hůř. Takže pokud smsky, tak nějaký vyhrazený kanál (u nás např. sms-operator.cz) - byť se závislostí na internetu. Nebo vlastní brána, buď z nějakého mobilu, nebo GSM brány. Je to sice pomalé až hrůza a doručenky (jsou-li potřeba) jsou spíš k ničemu než k něčemu, ale mám kontrolu nad odesíláním a tím pádem v podstatě i nad příjmem.
Ale každému dle jeho preferencí. Někomu vyhovuje to, někomu tamto.
Asi opět upozorňuji, že kdejaká free brána na SMSky (a to se týká i operátorů samotných, vodafonu to myslím funguje stále) se rovná emailu a spolehlivostí je na tom opravdu shodně, spíš hůř. Takže pokud smsky, tak nějaký vyhrazený kanál (u nás např. sms-operator.cz) - byť se závislostí na internetu. Nebo vlastní brána, buď z nějakého mobilu, nebo GSM brány. Je to sice pomalé až hrůza a doručenky (jsou-li potřeba) jsou spíš k ničemu než k něčemu, ale mám kontrolu nad odesíláním a tím pádem v podstatě i nad příjmem.
Ale každému dle jeho preferencí. Někomu vyhovuje to, někomu tamto.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.