❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Totální rušička 5 Ghz

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
lyra
Kontaktovat uživatele:

Totální rušička 5 Ghz

Příspěvekod lyra » 10 years ago

Nedavno jsem se motal okolo filmařů. Měl jsem tam notas a nahodou jsem si zapnul wifinu -Je A,B,G,N

Co jsem chytil ve vedlesi mistnosti me docela uzemnilo. Plne vsechny pasma v 5 Ghz co jsem tam měl :-)
Co to bylo ? Zde je odkaz asi 5 x MIMO v pásmu 5 Ghz používají na přenos obrazu na pomocné obrazovky . K tomu davaji antenu neco jako Elrbox a ma dle štítků 5 x 16 Db .
http://www.aerialtechnology.com/shop/pa ... di-system/

Takže pokud se potkate s filmařema pod střechou čekejte výpadky minimalně
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 10 years ago

S pendreky na 600m? to bude Idealni paterni pojitko s Jirousema 8)
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

ludvik

Příspěvekod ludvik » 10 years ago

No já ti nevím ... je to SDI, což jestli dobře chápu je prostě simplex. Že bys to viděl jen tak na noťasu (s default softwarem) se mi moc nezdá.

Ale jinak by to řešilo přeplněnost pásma. Za pár tisíc doláčů všichni WISP ve městě končí.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

ok2arm

Příspěvekod ok2arm » 10 years ago

SDI je typ prenaseneho signalu, s poctem cest to nema nic spolecneho... Existuje system jednostranneho prenosu i oboustranneho, je to jen o typu zarizeni... Komunikace je vzdy obousmerna. Ja s tim pracuju pomerne casto a ve venkovnim prostoru funguje oboje zaroven, to jest wifi i s prenosem obrazu... Tohle sou "hracky", profi pracuji v licenovanych pasmech za tezky haky.... hi
0 x