❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

UPS doporučení

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
ssnakess

UPS doporučení

Příspěvekod ssnakess » 10 years ago

Zdravím,

poradil byste mi prosím, jaké UPS vybrat? Potřeboval bych aby to vydrželo cca 40-60min. s zátěží 70-80W.
Koukal jsem na EATON UPS 5E 1100i USB nebo Fortron EP 1000 SP. Je to dobrý výběr nebo byste mi doporučili něco jiného? Jde mi o výdrž a spolehlivost.
Předem děkuji za návrhy a připomínky.
0 x

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr S. » 10 years ago

Chceš aby to umělo i nějakej management, umělo to vypínat PC třeba? Co za tou UPS bude připojený?
0 x
..:: DobraSit.cz ::..

whef

Příspěvekod whef » 10 years ago

Co vím většina lidí aj já používáme APC a spokojenost, ale teď je dost na houby kupovat ups, kvůli tomu jak vylítli ceny, http://www.tsbohemia.cz/apc-smart-ups-1 ... 31572.html
0 x

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr S. » 10 years ago

No podle toho co odkazuje za UPS bych si tak tipnul, že takovouhle drahou věc nechce ;)
0 x
..:: DobraSit.cz ::..

Ladik
antispam: Ano

Příspěvekod Ladik » 10 years ago

Nechce drahou, ale chce dlouhou vydrz a to jaksi nejde ruku v ruce ze? :-(
30min pri 80W zateze mozna tak APC Smart-UPS 1500 nebo s externi baterii.
0 x

ssnakess

Petr S. píše:Chceš aby to umělo i nějakej management, umělo to vypínat PC třeba? Co za tou UPS bude připojený?

Management nepotřebuji. Na to bude připojeny NVR, který ma 50w + 2x switch Tp link 16p. Potřeboval jsem cca 40 minut kvůli dojezdu, kdyby náhodou. Ale odpoledne jsem zjistili, ze tam bude elektro centrála :) takže asi stačí něco menšího, aby to podrželo tu chvilku než naskočí EC.
0 x

Shakal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Shakal » 10 years ago

na toto sa používa "vlastná UPSka" a switche ktoré nepotrebujú 230V (prípadne sa použijú vykuchané switche)
0 x
Robert Haľák, Librenet s.r.o
Internet, IPTV, USSD

ssnakess

Shakal píše:na toto sa používa "vlastná UPSka" a switche ktoré nepotrebujú 230V (prípadne sa použijú vykuchané switche)

"Vlastní ups"? Ty Tp linky co jsem chtěl, tak jsou na 230v, kuchat jsem ještě nezkoušel. Kdyby šly na 12v, tak by bylo ideál. Bude tam ještě meanwell + 26ah baterka.
0 x