Zdravim,
mate niekto skusenosti s L3kami od EdgeCore? Pozitivne? Negativne?.... je vhodne to pouzit tam kde sa očakáva čo najvacsia dostupnost? dakujem
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Edgecore ES L3 Switche
Jaké máte zkušenosti s dopravními prostředky na čtyřech kolech? Stejná otázka ... stejná odpověď 
Já L3 od EC nepoužívám. Ale vzhledem k jejich portfoliu tam jsou jak vyložené nesmysly, tak high-end ... Jak desktop, tak top-of-rack, dokonce i MPLS routery. Pak si vyber. Ale určitě si vybereš.

Já L3 od EC nepoužívám. Ale vzhledem k jejich portfoliu tam jsou jak vyložené nesmysly, tak high-end ... Jak desktop, tak top-of-rack, dokonce i MPLS routery. Pak si vyber. Ale určitě si vybereš.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.