❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

''Vtipné'' důvody ukončení připojení/zrušení objednávky

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
3com

''Vtipné'' důvody ukončení připojení/zrušení objednávky

Příspěvekod 3com » 10 years ago

Máte nějaké tak trochu vtipné zážítky v tomto směru? :D

Případ 1.
Objednávka služby, konzultace viditelnosti v místě v pořádku.
Těsně před domluvenou instalací telefonát: Bohužel nebudeme mít zájem manžel říkal, že nikde v domě nedovolí vrtat, bohužel jsme nuceni si dát kabelovku za 2x takovou cenu. (Duchodci, nároky nulové).

Případ 2.
Výpověď služby po 2 letech.
Dobrý den, bohužel jsem nucen naši smlouvu vypovědět. Za celou dobu jsme nezaznamenali žádný problém v připojení a děkujeme za bezproblémové poskytování datových služeb. Bohužel manželka se bojí, že můžou být data přenášená vzduchem odposlouchávána a tímto jsme nuceni tento způsob připojení ukončit a přejít na O2, které ma vedení uloženo bezpečně v zemi.

:D
0 x

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr S. » 10 years ago

Za případ 2 může možná O2 infolinka :) Měl jsem několik případů, kdy ke mě zákazníci chtěli přejít, ale O2 jim nakecalo, že wifi, když je vzduchem, tak že se tam dostanou hackeři, viry... Bohužel ty lidi jim věřej...
0 x
..:: DobraSit.cz ::..

aliney

Příspěvekod aliney » 10 years ago

Klient prechazel k O2/Tmobile a omlouval se mi, ze se zase rychle vrati, byl spokojeny, ale omylem si k novemu telefonu sjednal i internet na 2 roky a nechteji mu to zrusit, tak nechce platit 2 internety. A fakt se vratil :-)
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná