Ahoj,
nemáte někdo zkušenosti s pronájmem stožáru od Českých radiokomunikací. Máme v lokalitě jeden stožár, který dřív sloužil pro analog TV a teď je nevyužívaný.
Je pro nás zajímavý, ale ne zas tolik abychom mohli platit pronájem v desítkách tisíc. Nevíte, kolik by se cca mohl pohybovat pronájem pro umístění řekněme 3 50cm parabol. Je to cca 20m vysoký příhradový stožár + dalších 5m roura nad.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Pronájem nevyužívaného stožáru.
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
cenik tu nekde byl ... a mam pocit ze bylo 1000 mesicne za antenu v 5ce a 3-4tis za ant ve vyssim pasmu ?
jako pro me to s nima nikdy nevyslo zajimave
jako pro me to s nima nikdy nevyslo zajimave
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
JAKÝKOLIV pronájem stožáru ČRA je PODMÍNĚN odebráním konektivity.1000kč/měsíc za antény v 5ce + energie a 20mbits/ za 7000kč.... takže celkem u mě to vycházelo na 10000kč bez dph.Smlouva na 24 měsíců.
To je BOMBA né????
To je BOMBA né????

0 x
CRa ? nasrat do huby a zalepit lepidlem ! do budoucna je spravne reseni vlastni stozar, zadne jine. Nam taky kdysi dodali ceny za 10G antenu na jejich objektu a pak nejak zmenili nalady a ze jedine pronajem jejich spoje ve kterem si koupime kapacitu. Netreba dodavat ze 5 tacu za 50Mbit je znacne mimo...a do toho nejdrazsi konekt v CR, no krasa.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
S ČRa domluva nula..... mají u nás ''stožár'' starý televizní analogový převaděč, kde už 10 let nic neběží a je totálně zchátralý, 2 metry tráva, rezavý, plot zničený od vandalů budka 2x2m taky. Když jsem je kontaktoval o možném jednání jestli to neprodají tak hned, že nehrozí ale jestli chci klidně můžeme umístění antén za pronájem probrat... Už to vidím jak to jenom kvuli mě dají všechno do kupy. To by byl solidní nájem pak 

0 x
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas, jsou to hovada na druhou. Bez konektivity nic nenajmou ... Takovych stozaru jsou desitky ...
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
pcwifi píše:CRa ? nasrat do huby a zalepit lepidlem ! do budoucna je spravne reseni vlastni stozar, zadne jine. Nam taky kdysi dodali ceny za 10G antenu na jejich objektu a pak nejak zmenili nalady a ze jedine pronajem jejich spoje ve kterem si koupime kapacitu. Netreba dodavat ze 5 tacu za 50Mbit je znacne mimo...a do toho nejdrazsi konekt v CR, no krasa.
A to tě ješte neřekli že ten spoj co by sis musel pronajmout od nich a platil bys ho jen ty by pronajímali i jiným subjektům..... to jsou kur...

0 x
Tak koukám samé pozitivní reakce
Jestli budu mít náladu jim napsat, tak sem pak hodim report.

Jestli budu mít náladu jim napsat, tak sem pak hodim report.
0 x
zkusenosti stejne, odber cehokoliv pod 10tis a uvazkem na 24mes je nezajima. Bud si cenu nahodi na konektu, pojitku na cemkoliv aby to byl zajimavy bussines
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
Pod 10 litrů to nezajímá nikoho z velkých hráčů. Velkoobchodní spolupráce je od deseti nahoru, tak to řekl chlapík z UPC.
0 x
jenze je rozdil co ti da za desitku UPC a co CRa
Pred 2 roky mi UPC nabidlo 100M za 8,5 litru bez dph... CRa o rok drive mi nabidlo uzasnych 100M za uzasnych 22 tacu. Vse bez nejake LM. Ano je tam rok rozdil ale i tak, o rok driv by si UPC reklo treba o 10-11 litru max odhaduji, CRa na to sly ve velkym a to i s vymluvami ze konekt na sajt je uz skoro vycerpan hovna kecy bla bla bla...a misto upgrade vosolime zakaznika, jakypak copak (po nasem odchodu asi za pul roku se onen upgrade skutecne konal, nova lajna Gbitova a konektu najednou plna prdel) . Pote co zarvala moznost umisteni vlastnich 10/17G spoju uz zbyvalo jen dojet smlouvu se skripenim zubu, rict papaaa a odejit.

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))