nemá někdo zkušenosti s použitím pohyblivé světelné reklamy do auta na zadní sklo něco jako toto http://www.prezentacni-systemy.eu/fotky ... 500120.jpg třeba nějaké rozměry 30cm na 10cm
je to legální? ve výhledu to bránit nebude a oslňovat by to nemělo, protože se to dá přehodit v noci na velmi malý svit.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
reklama do auta - světelná?
reklama do auta - světelná?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Prijeli komedianti?
Něco takovýho maji vietnamci u večerek...
Něco takovýho maji vietnamci u večerek...
0 x
Bývalý ISP...
pokud by to bylo legální tak si myslím že to je naprostá bomba protože tam mohu dát nejaktuálnější nabídku a případně přepínat slogany dle lokalit kam vjedu 
určitě to zaujme více než nějaké zašlé nápisy.

určitě to zaujme více než nějaké zašlé nápisy.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Pokud to jen tak volně položíš na zadní parapet okna, budeš to napájet přes zapalovač od cigarety, tak není problém.
Pokud to bude přišroubované k autu, má to mít na viditelném míste homologační značku pro provoz v autě (buď ATEST 8SD nebo evropský ECE) nebo příslušný zápis ve velkém techničáku.
Pokud si vzpomínám, tak dle silničního zákona pohyblivé světelné reklamy na autě mohou svítit jen když auto stojí?
Jinak pár firem to vyrábí přímo i s papíry. Dělá se i jako venkovní pro uchycení na střešní nosič. Poptej se v nejližší rozumné reklamní agentuře.
Pokud to bude přišroubované k autu, má to mít na viditelném míste homologační značku pro provoz v autě (buď ATEST 8SD nebo evropský ECE) nebo příslušný zápis ve velkém techničáku.
Pokud si vzpomínám, tak dle silničního zákona pohyblivé světelné reklamy na autě mohou svítit jen když auto stojí?
Jinak pár firem to vyrábí přímo i s papíry. Dělá se i jako venkovní pro uchycení na střešní nosič. Poptej se v nejližší rozumné reklamní agentuře.

0 x
Legální to určitě není. Když nejsou povolené neorigo LEDky ve světlech (a jakékoliv osvětlení které není schválené) tak si nemůžeš dát tuto obří světelnou ceduli za okno.
0 x
no já mám za to že nejso povoleny pouze LEd do předních světel například na osvícení značky to sna dát mohu ne?
jiank reklamu na střeše nechci a ano tam jsem našel že to může být zapnuté pouze na stojícím autě.
jiank reklamu na střeše nechci a ano tam jsem našel že to může být zapnuté pouze na stojícím autě.
0 x
LED do světel vpředu může být, jen to musí mít příslušné schválení daného typu pro dané auto, plus montáž v odborném servisu. Že je většina přilepených doma made in číňan, to je věc jiná. Podobně jako tmavé fólie na skla.
Co jepevně přiděláno k autu (byť oddělatelně jao střešní nosič), to má mít svoji homologaci jako příslušný druh doplňku a pokud ji má, tak není problém.
Co jepevně přiděláno k autu (byť oddělatelně jao střešní nosič), to má mít svoji homologaci jako příslušný druh doplňku a pokud ji má, tak není problém.
0 x
ok takze kdyz to dam na stojanek nad ten dekl od kufru z vnitrku tak jsem za vodou...
0 x
jo, seš, pokud ti to při dopravní nehodě neprostřelí hlavu.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
To není jenom o prostřelení hlavy. Pokud to někdo nedobrzdí a nabere tě, tak se na tom bude točit a pravděpodobně mu to uznají. Takže z banální nehody, kde je viník jasný můžeš být rázem viníkem ty.
0 x
já si myslím že v autě je vícero věci, například vrtáky, paraboly, kladiva a podobně 

0 x
myslet znamená hovno vědět. Já měl na zadních sedačkách nový potahy a nechtěl sem do nich dělat díry na opěrky hlav než se potah usadí a opěrky sem měl na zadním platě. Namátková policejní kontrola mě vyvedla z omylu toho že na zadní plato můžu cokoliv takového neupevněného pokládat. A pokud se nepletu, užitková auta pro užitkové používání mají ochranou mříž... že?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
ano to je pravda ale z praktické věci bych pomalu nemohl dělat nic a nebo něco ale velmi draze abych dodržel všechny náležitosti, takvou kontorlu potkáš 2x za život?
0 x
okoun píše:ok takze kdyz to dam na stojanek nad ten dekl od kufru z vnitrku tak jsem za vodou...
Ano, budeš to mít v kufru, dojedeš na parkoviště, zastavíš, vyndáš z kufru, dáš na plato a zapneš. Před odjezdem vypneš a schováš do kufru, pak odjíždíš... Při tomto režimu nemůže nikdo, ani Policie, říci ani ň.
Pokud to bude jinak, tak můžeš mít problém.
Add šroubováky, kladiva, paravoly... Ono už ze zákona je zrušeno, že další předměty musí být uloženy/zabezpečeny tak, aby neohrozili posádku vozu?
0 x