❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

častější výpadky Fio banky

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
okoun
antispam: Ano

častější výpadky Fio banky

Příspěvekod okoun » 10 years ago

hmm nějak nedovedu pochopit proč má Fio banka častější výpadky internetového bankovnictví či někdy silně pomalé?
to to furt někdo hackuje? či nemají peníze na mašiny, když nemají poplatky?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 10 years ago

taky pozoruji, vyleti to i pri zadavani prikazu, to uz je celkem sila... pamatuju casy kdy se fest srala spořka, lidi nadavali jak krecci, trvalo to nejaky tyden a pak byl klid, od te doby neni problem.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

telleke

Příspěvekod telleke » 10 years ago

U FIO máme jak firemní, tak i soukromé účty a žádný problém jsem nezaznamenal. Naopak bych si troufnul tvrdit, že je inetbanking od FIO nejspolehlivější s nejlepší funkčností a dostupností. Oproti ČS nebo KB bezkonkurenční.

7.11. přišel mail o nedostupnosti karet v noci 10.11. kvůli změně IS jejich poskytovatele zpracovní transakcí či co....
Naposledy upravil(a) telleke dne 11 Nov 2014 10:17, celkem upraveno 1 x.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 10 years ago

mame u fio snad celkem 6 uctu a nepozoruju nikde problem...
0 x
Jan Ptáček

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 10 years ago

o KB mi nikdo nemluvte, vselijake javy a certifikaty to je jak u blbych na pude, do toho nahodile prihlasovaci sms, masakr... zlata spořka aspon pro osobni ucely ok :) login, pass a jedu.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

whiteagle

Příspěvekod whiteagle » 10 years ago

Mam u Fio taky asi 6 uctu a celkem casto se neda prihlasit, neprijde smska pro podepsani atd. Vsechno ostatni je unich perfekt, tedy az na to, ze nemaji platebni terminal:/
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 10 years ago

telleke píše:U FIO máme jak firemní, tak i soukromé účty a žádný problém jsem nezaznamenal. Naopak bych si troufnul tvrdit, že je inetbanking od FIO nejspolehlivější s nejlepší funkčností a dostupností. Oproti ČS nebo KB bezkonkurenční.

7.11. přišel mail o nedostupnosti karet v noci 10.11. kvůli změně IS jejich poskytovatele zpracovní transakcí či co....

hmm nechápu, používáte ty účty? :) úplně to vypadá jako že ne, nic proti vám, ale nechápu to že nic nepozorujete, že by přesměrování dle lokality na jiný server?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 10 years ago

jsem tam přihlášený min. 1x za den - tatík i více krát za den...
Ad sms - s tímhle jsem měl problém v začátcích fia (cca. 3-4 roky zpátky), teďkom hodně ojediněle.
S přihlášením jsem snad neměl problém nikdy...
0 x
Jan Ptáček

telleke

Příspěvekod telleke » 10 years ago

Jistě že používáme... Minimálně každý den. Osobně jsem nezaznamenal ani jeden problém...
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 10 years ago

Každý den stahuji výpisy, když už nic jiného. A to dopoledne. Problémy nepozoruji ...

Těžko říci, jak je to dlouho, ale dřív tyto problémy byly. Ani ne tak s přihlášením a používáním, ale např. celé dopoledne nebyl výpis z účtu ke stažení. Nebo jak někdo zmiňuje, ověřovací SMSka trvala tak dlouho, že vypršel timeout. Ale to bylo ještě za kampeličky, prostě dávno.
A je faktem, že dřív i mršili výpisy. Dokázali udělat pohyb do předchozího dne na výpisu z následujícího.

Nic z toho ale už není pravdou. Tím se ovšem nedají chvilkové problémy vyloučit. Co je dokonalé? Nic ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

OFF

Příspěvekod OFF » 10 years ago

Taky tam máme účty. Přistupijeme na ně, tak 1x denně (někdy vícekrát) a žádný problém. Že by se nedalo přihlásit jsem nezažil (teda kromě špatně zadaného hesla :lol: ), ale ani nikde jinde jsem nezažil zádrhel.
Oproti předchozí KB je to pohádka :D :D :D
0 x

nechtej

Příspěvekod nechtej » 10 years ago

Taky bez problémů.
0 x

mpcz

Příspěvekod mpcz » 10 years ago

Zdravím,
na FIO mám puštěný trvalý online stahovač dat (pohyby). Za poslední rok jsem nepozoroval žádný předem neohlášený výpadek. Pokud byl, dali vědět dopředu.
Mimochodem, nechápu, že je ještě někdo u jiné banky než FIO a co ho k tomu vede.
mpcz, 11/11/2014
0 x

Striker

Příspěvekod Striker » 10 years ago

Taky bez problémů, příkazy, platba, stahování výpisů.. nic jsme nezaznamenal. Platby přes kartu taky OK.
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 10 years ago

Rano jsem se nedostal do banky pres mobil. Pak kdyz jsem byl u PC tak vse v pohode. Vypisy neresim, to za me dela automaticky ISPadmin...
0 x
Bývalý ISP...