mate nekdo doporucneio kde sezenu nejlevneji WD 1TB SATA 3,5" purple nebo REd ed ?
EDCZ 1296 Kc Red
ABCDATA 1306 KC RED zatim nejlevnei.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
SATA WD 1TB purple nebo Red ed. Kde nejlevneji ?
-
- Kontaktovat uživatele:
heureka.cz?
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
RED? doufám že to nechceš dávat do serverů
RED je tak dobrý do NASU či NVR

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
kupujeme vse krom bezdratu u ed nebo sws pokud tam beres casto, udelaji ti lepsi ceny kdyz si o ne napises.
Ale RED se nehodi do niceho
vyjadreni synology:
Tento disk nemá senzory vibrací a není vhodný pro nepřetržitý provoz v prostředí rack.
Ale RED se nehodi do niceho

vyjadreni synology:
Tento disk nemá senzory vibrací a není vhodný pro nepřetržitý provoz v prostředí rack.
0 x
By mě zajímalo, co tím sensorem myslí ...
V každém případě RED má prostě určení NAS apod. Ne pro pole v zaplněném racku ... Jinak je to slušný disk, s poměrně vysokou maximální provozní teplotou. A je dost tichý (mám je v HP MicroServeru). Rychlost neřeším. Jenom mají děsně debilní nastavení, po pár vteřinách se "vypínají". Tento parametr je potřeba zvětšit, jinak usne a už se neprobudí ...
V každém případě RED má prostě určení NAS apod. Ne pro pole v zaplněném racku ... Jinak je to slušný disk, s poměrně vysokou maximální provozní teplotou. A je dost tichý (mám je v HP MicroServeru). Rychlost neřeším. Jenom mají děsně debilní nastavení, po pár vteřinách se "vypínají". Tento parametr je potřeba zvětšit, jinak usne a už se neprobudí ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak diky,
jen mi reknete v cem sem blbej, sem si myslel ze RED je prave pro tohle urcenej.
Disky dam do rack case do racku a mel byt i jako NAS i jako uloziste i jako aplikace.
jen mi reknete v cem sem blbej, sem si myslel ze RED je prave pro tohle urcenej.
Disky dam do rack case do racku a mel byt i jako NAS i jako uloziste i jako aplikace.
DrWiza píše:kupujeme vse krom bezdratu u ed nebo sws pokud tam beres casto, udelaji ti lepsi ceny kdyz si o ne napises.
Ale RED se nehodi do niceho![]()
vyjadreni synology:
0 x
popravde? netusim, ale vsichni vyrobci NAS nedoporucuji RED disky pouzivat v rackovym umisteni.
Ja osobne mam taky doma 4x RED v NASu od synology. Ale zakaznikum je nedoporucujeme s dokazem na doporuceni vyroce NASky.
Ja osobne mam taky doma 4x RED v NASu od synology. Ale zakaznikum je nedoporucujeme s dokazem na doporuceni vyroce NASky.
0 x
Ahoj,
tyto ceny dostanu jen když se zaregistrují jako partner? Jinak jsem koukal, ze stojí kolem 2tis.
tyto ceny dostanu jen když se zaregistrují jako partner? Jinak jsem koukal, ze stojí kolem 2tis.
zubodravec píše:mate nekdo doporucneio kde sezenu nejlevneji WD 1TB SATA 3,5" purple nebo REd ed ?
EDCZ 1296 Kc Red
0 x
to sou ceny bez DPH, navic musis byt registrovany jako partner a mit urcite obraty pro nastaveni cen.
mi jsme u ed jeste o par korun niz.
mi jsme u ed jeste o par korun niz.
ssnakess píše:Ahoj,
tyto ceny dostanu jen když se zaregistrují jako partner? Jinak jsem koukal, ze stojí kolem 2tis.zubodravec píše:mate nekdo doporucneio kde sezenu nejlevneji WD 1TB SATA 3,5" purple nebo REd ed ?
EDCZ 1296 Kc Red
Naposledy upravil(a) DrWiza dne 14 May 2014 15:17, celkem upraveno 1 x.
0 x