❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nejcastejsi dotaz po vanocich ?
Nejcastejsi dotaz po vanocich ?
Taky mate nejcastejsi dotaz : "Nevite jaky mame heslo na wifinu? " 

0 x
za 500 poradim, pouzijte manual nebo na spodku wifi routeru 

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
-
Taktéž důvěrně známe 
Zlaté TP-LINKY, kde jde lze heslo při na dálku zjistit bez nutnosti měnit (akorát, že někteří to chtějí vědět TEĎ HNED !)
Ovšem nejvíc heslo k wi-fi zapomínají lidi, které si ho sami volili nebo měnili ...
BTW - kdy Vám volal první nedočkavec - už 24. večer, nebo "až" 25.

Zlaté TP-LINKY, kde jde lze heslo při na dálku zjistit bez nutnosti měnit (akorát, že někteří to chtějí vědět TEĎ HNED !)
Ovšem nejvíc heslo k wi-fi zapomínají lidi, které si ho sami volili nebo měnili ...

0 x
Nevolal tolik odvahy nemel , ale prvni sms prosla v devet vecer 24teho 

0 x
jt-dob-net píše:Taktéž důvěrně známe
Na mě letos vyšla služba a měl jsme klid do dnešních 19:00. Jinak 24. volala paní v 14:30 že ji nejde internet..... už prý několik týdnu. Dva roky zpět volal pán v 16,00 že mu njde internet 3 dny. V obou případech samozřejmě chyba na straně zákazníka.
0 x
Ve 22:00 bych se na kazdeho akorat tak vysral a ne se s nekym vybavoval o hesle na wifi.
0 x
Nejvíc mě štve že si nejsou lidi schopni heslo které si sami zvolili nikde napsat když už si ho nepamatují.
Bohužel abychom si ušetřili čas s takovým to servisem tak si to píšeme u klientů.
Pak si zavolají kdy chcou že ho chtějí vědět od čeho tu asi pro ně jsme. Za chvíli si budeme psát i hesla do jejich e-mailových schránek kdyby ho náhodou zapomněli ne?
Bohužel abychom si ušetřili čas s takovým to servisem tak si to píšeme u klientů.
Pak si zavolají kdy chcou že ho chtějí vědět od čeho tu asi pro ně jsme. Za chvíli si budeme psát i hesla do jejich e-mailových schránek kdyby ho náhodou zapomněli ne?
0 x
My lidem píšem heslo od wifi přímo štítkovačkou na wifi router. Pak se nestává že by ho zapoměli.
0 x
aaaaa uz to zacina .... maglajz v nabijeckach a trafickach versus malo zasuvek ..... mate to v zasuvce vidim ze to je odpojeny ... no nejaky trafo tam je ... ale je jich tam asi pet a ja nevim ktery je ktery ..... asi je zascnu barvit na svitive zluto aby je poznali 

0 x
nejlepsi je nejaky router na 9-12V a vedle nej mikrotik 24V zdroj a oboje v nejake roztrojce...nejaky tele to prehodi...to se pak z routeru logicky doslova hulí
to uz tu taky bylo...

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
To si fakt pamatujeete helso k svým wifinám? já si jen pamatuji, že je 60 znaků náhodný řetězec začínající malé m, zbytek vždy musím někde vydebugovat. Nebudu si takovou šílenost psát někam na papírek... 
Ale asi jsem už sklerotik, pokud se ráno před zrcadlem nepředstavím dle občanky, tak ani nevím, kdo jsem...
A k té povánoční otázce - jednoznačně "Už mi přestala táci krev?". Mantru spustil tříletý spratek po té, co jsem mu pinzetou vyrval několik kostek Lega z nosu, kam si je demonstrativně nacpal. A pak ji hned převzal spratek starší po tom, co bylo využito vlahé jarní podnebí a utržil několik základní lekcí v rugby, když Ježour vyhověl jeho přání na rugbyový míč...

Ale asi jsem už sklerotik, pokud se ráno před zrcadlem nepředstavím dle občanky, tak ani nevím, kdo jsem...

A k té povánoční otázce - jednoznačně "Už mi přestala táci krev?". Mantru spustil tříletý spratek po té, co jsem mu pinzetou vyrval několik kostek Lega z nosu, kam si je demonstrativně nacpal. A pak ji hned převzal spratek starší po tom, co bylo využito vlahé jarní podnebí a utržil několik základní lekcí v rugby, když Ježour vyhověl jeho přání na rugbyový míč...
0 x
Marne co chvili vysvetluji zakaznikum, ze jejich heslo k wifine, ktera se nastavovala pred 3 lety si nepamatuji ani si jej nikde neeviduji, protoze proste nemam zadny duvod. Nicmene uz jsem byl taktez obstastnen hovorem : "mame novy tablet model ten a ten a nejde se nam pripojit"
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Navíc spousta z nich si koupí jako tablet ten nejlevnější šunt, a pak se diví, že s ním mají problémy. U jedněch se tablet vůbec nedokázal připojit k domáci wifi a to i potom, co jsem zkušebně vypnul jakékoliv šifrování na wifině. Nakonec se ukázalo, že se v tabletu neotevře ani internetový prohlížeč a skončí nějakou chybovou hláškou při spouštění. A to byl prý nový tablet...za 1.300 Kč 

0 x