❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Nejcastejsi dotaz po vanocich ?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
ppp76
Kontaktovat uživatele:

Nejcastejsi dotaz po vanocich ?

Příspěvekod ppp76 » 11 years ago

Taky mate nejcastejsi dotaz : "Nevite jaky mame heslo na wifinu? " :lol:
0 x

trandak
antispam: Ano

Příspěvekod trandak » 11 years ago

Jj přesně tak, od včerejška už po 11. :-)
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

za 500 poradim, pouzijte manual nebo na spodku wifi routeru :lol:
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

jt-dob-net

Příspěvekod jt-dob-net » 11 years ago

Taktéž důvěrně známe :-)
Zlaté TP-LINKY, kde jde lze heslo při na dálku zjistit bez nutnosti měnit (akorát, že někteří to chtějí vědět TEĎ HNED !)

Ovšem nejvíc heslo k wi-fi zapomínají lidi, které si ho sami volili nebo měnili ...

BTW - kdy Vám volal první nedočkavec - už 24. večer, nebo "až" 25. :mrgreen:
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Nevolal tolik odvahy nemel , ale prvni sms prosla v devet vecer 24teho :roll:
0 x

hafieror

Příspěvekod hafieror » 11 years ago

jt-dob-net píše:Taktéž důvěrně známe :-)
BTW - kdy Vám volal první nedočkavec - už 24. večer, nebo "až" 25. :mrgreen:

Na mě letos vyšla služba a měl jsme klid do dnešních 19:00. Jinak 24. volala paní v 14:30 že ji nejde internet..... už prý několik týdnu. Dva roky zpět volal pán v 16,00 že mu njde internet 3 dny. V obou případech samozřejmě chyba na straně zákazníka.
0 x

Ladik

Příspěvekod Ladik » 11 years ago

Me 23.12 ve 22:00, jake ze to maji heslo, volal 2x :-)
0 x

Robotvor

Příspěvekod Robotvor » 11 years ago

Ve 22:00 bych se na kazdeho akorat tak vysral a ne se s nekym vybavoval o hesle na wifi.
0 x

ef

Příspěvekod ef » 11 years ago

Nejvíc mě štve že si nejsou lidi schopni heslo které si sami zvolili nikde napsat když už si ho nepamatují.
Bohužel abychom si ušetřili čas s takovým to servisem tak si to píšeme u klientů.
Pak si zavolají kdy chcou že ho chtějí vědět od čeho tu asi pro ně jsme. Za chvíli si budeme psát i hesla do jejich e-mailových schránek kdyby ho náhodou zapomněli ne?
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 11 years ago

My lidem píšem heslo od wifi přímo štítkovačkou na wifi router. Pak se nestává že by ho zapoměli.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

aaaaa uz to zacina .... maglajz v nabijeckach a trafickach versus malo zasuvek ..... mate to v zasuvce vidim ze to je odpojeny ... no nejaky trafo tam je ... ale je jich tam asi pet a ja nevim ktery je ktery ..... asi je zascnu barvit na svitive zluto aby je poznali :mrgreen:
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

nejlepsi je nejaky router na 9-12V a vedle nej mikrotik 24V zdroj a oboje v nejake roztrojce...nejaky tele to prehodi...to se pak z routeru logicky doslova hulí :lol: to uz tu taky bylo...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Majklik

Příspěvekod Majklik » 11 years ago

To si fakt pamatujeete helso k svým wifinám? já si jen pamatuji, že je 60 znaků náhodný řetězec začínající malé m, zbytek vždy musím někde vydebugovat. Nebudu si takovou šílenost psát někam na papírek... :-)
Ale asi jsem už sklerotik, pokud se ráno před zrcadlem nepředstavím dle občanky, tak ani nevím, kdo jsem... :-(

A k té povánoční otázce - jednoznačně "Už mi přestala táci krev?". Mantru spustil tříletý spratek po té, co jsem mu pinzetou vyrval několik kostek Lega z nosu, kam si je demonstrativně nacpal. A pak ji hned převzal spratek starší po tom, co bylo využito vlahé jarní podnebí a utržil několik základní lekcí v rugby, když Ježour vyhověl jeho přání na rugbyový míč...
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 11 years ago

Marne co chvili vysvetluji zakaznikum, ze jejich heslo k wifine, ktera se nastavovala pred 3 lety si nepamatuji ani si jej nikde neeviduji, protoze proste nemam zadny duvod. Nicmene uz jsem byl taktez obstastnen hovorem : "mame novy tablet model ten a ten a nejde se nam pripojit"
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 11 years ago

Navíc spousta z nich si koupí jako tablet ten nejlevnější šunt, a pak se diví, že s ním mají problémy. U jedněch se tablet vůbec nedokázal připojit k domáci wifi a to i potom, co jsem zkušebně vypnul jakékoliv šifrování na wifině. Nakonec se ukázalo, že se v tabletu neotevře ani internetový prohlížeč a skončí nějakou chybovou hláškou při spouštění. A to byl prý nový tablet...za 1.300 Kč :-)
0 x