❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Užitná hloubka RACKu 60cm

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Tomáš Nesrsta
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Užitná hloubka RACKu 60cm

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 11 years ago

Ahoj,
mam prosbu. Potřeboval bych jestli mi někdo můžete změřit užitnou hloubku 60cm Racku. Potřebuju do něj narvat 54cm server a hlubší rack by v tom místě už mohl být problém umístit.

Díky
0 x
Bývalý ISP...

Ladik
antispam: Ano

Příspěvekod Ladik » 11 years ago

Pokud to narves uplne na sklo tak budes mit vzadu co delat (ale i tak se 6cm da).
Zalezi kolik ti toho a jak moc trci, nejhorsi je 220V kabel pripadne tvrda optika.
Zase, ale bude problem s vetranim pokud neni predek prerforovany, jak vime rackove sasi se chladi pruvanem zepredu dozadu.
Ja mam v 45cm racku UPS 38cm a musel jsem oholit kabely abych je dobre ohl a nevypadavaly.

Ahoj Lada
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radek Úlehla » 11 years ago

Standardním způsobem to tam nedostaneš. 30cm switche nedostaneme do 40cm contegu. Když byla největší nouze u hlubokých switchů, tak se dal šikmo, ale je to takový řešení neřešení.
0 x

OFF

Příspěvekod OFF » 11 years ago

Switch šikmo dát můžeš, ale u serveru bych byl velmi opatrný. Kromě disků, pro který to nebude OK tak budou trpět i ventilátory. To pak leda na svislo a úhlopříčně, ale to zase zabere hromadu místa :D .
Já provozuju UPS, která má skoro 60cm v 60 racku tak, že jsem vzal přímočarku a vzadu vyřízl přesně otvor na 2U a olemoval takovou gumovou lištou. UPS vzdadu kouká asi 1cm + konektory. Zepředu a zevnitř to vypadá hezky (čelo pěkně srovnané), ale furt se bojím aby někoho nenapadlo za rackem třeba vysávat :oops: .
0 x