❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Hledame, dodavatele a montaz stozaru na panelak
-
- Kontaktovat uživatele:
Hledame, dodavatele a montaz stozaru na panelak
Rusime dve trojnozky a mame za ukol na soucasnou vytahovou nastavbu pripevnit dva stozary, hledam firmu , ktera stozary odborne ukotvi do steny nastavby, mam k diposzici projektovou dokumentaci, nevim z ceho je delana pricka, neni to urcitte betonovy panel. Prace v Praze 5. Nabidka prosim do PM, nebo dotazy. Chcem z boku namontovat dva stozary 2 metry vyska a pripojit na hromosvod.
0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Posílám pro případnou inspiraci... toto je na výtahovou strojovnu ideální.
- Přílohy
-
- IMAG2109.jpg (161.33 KiB) Zobrazeno 2356 x
0 x
v jednoduchosti je krasa
moc pekne!

0 x
Jan Ptáček
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je presne to co nam zakazali.
Radek Úlehla píše:Posílám pro případnou inspiraci... toto je na výtahovou strojovnu ideální.
0 x
Radek Úlehla píše:Posílám pro případnou inspiraci... toto je na výtahovou strojovnu ideální.
kde je ta výtahová strojovna? tohle si tam nikdo nenechá dát.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

0 x
zubodravec píše:Rusime dve trojnozky a mame za ukol na soucasnou vytahovou nastavbu pripevnit dva stozary, hledam firmu , ktera stozary odborne ukotvi do steny nastavby, mam k diposzici projektovou dokumentaci, nevim z ceho je delana pricka, neni to urcitte betonovy panel. Prace v Praze 5. Nabidka prosim do PM, nebo dotazy. Chcem z boku namontovat dva stozary 2 metry vyska a pripojit na hromosvod.
Počkej z čeho vycházíš že to určitě není z betonu, u nás na paneláku to je z betonu, krásně to provrtáš stčíš závitovou tyč a hotovo, držák je na světě, ty dva mětry kotvit nemusíš.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Na kolik samotná ta konstrukce vyjde? Dá se to koupit jako stavebnice nebo to je zakázková výroba?
0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Je to zakázková výroba, velikost lze upravovat dle potřeby, tato konstrukce vážila 250kg a cena byl přiměřená. Rozvaděč k tomu s držákem vážil 120kg (prázdný).
0 x
Od jakého výrobce používáš ten venkovní rozvaděč a kde se dá koupit? Díky
hapi píše:
0 x
http://www.prostor-design.cz/skrine-it/ ... atove-site
maji tam na to i držáky aby si to upevnil na trubku.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam projektovou dokumentaci a konzultoval jsem to s dozorem stavby ktery dozoroval stavbu te vytahove sachty.
okoun píše:zubodravec píše:Rusime dve trojnozky a mame za ukol na soucasnou vytahovou nastavbu pripevnit dva stozary, hledam firmu , ktera stozary odborne ukotvi do steny nastavby, mam k diposzici projektovou dokumentaci, nevim z ceho je delana pricka, neni to urcitte betonovy panel. Prace v Praze 5. Nabidka prosim do PM, nebo dotazy. Chcem z boku namontovat dva stozary 2 metry vyska a pripojit na hromosvod.
Počkej z čeho vycházíš že to určitě není z betonu, u nás na paneláku to je z betonu, krásně to provrtáš stčíš závitovou tyč a hotovo, držák je na světě, ty dva mětry kotvit nemusíš.
0 x
Za mě bych oslovil Kryštofa Klímu, ten by to určitě zvládnul i kompletní výrobu stožárů....
A s tím PTP spojem od Alcomy, jsem potřeboval to samé a taky mi to nainstaloval Kryštof...
Zdraví Trandák
A s tím PTP spojem od Alcomy, jsem potřeboval to samé a taky mi to nainstaloval Kryštof...
Zdraví Trandák
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Diky, zkusim toho Klimu
trandak píše:Za mě bych oslovil Kryštofa Klímu, ten by to určitě zvládnul i kompletní výrobu stožárů....
Zdraví Trandák
0 x
hapi píše:http://www.prostor-design.cz/skrine-it/nastenne-skrine-datove-site
hapi ide ti ten odkaz??? lebo mne sa neda otvorit....
0 x