❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
filmové středy seznam.cz
filmové středy seznam.cz
nevím jak vám ale když se chci večer ve středu kouknout na nějaký fil na seznamu.cz tak se to neustále zasekává, nevím jestli se to děje i vám nebo je problém u nás s peeringem do seznamu?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
prozatim nic spatneho nezaznamenavam...konekt upc, zkusim dneska...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Pro zajímavost jsem to vyzkoušel na dvou VDSLkách a na obou to šlapalo bez jedinýho záseku...
0 x
tak skrz upc dnes vse ok...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
scheduled Full Computer Scan, every Wednesday at 20:00 

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
no já když to vyzkouší třeba od 23 či potom čtvrtek tka to jede, ale ve středu od té 6 hodiny záseky...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
vcera vratny flaschky zcela ok v 720p...
0 x
hmm tak já včera měl furt error server... vůbec se ani kus videa nenačetl...
0 x
pc ve vedlejsi cimře pry taky melo nejaky problemy...pritom stejna pripojka, stejny HW, tak nevim no 

0 x
jo včera jsem byl úplně na jiné konektivitě v Praze a prostě problémy... připomínám že nemám registraci na seznamu.cz tak možná jeslti bez registrace to nejde nebo jde hůře...
0 x
nebyl sem nikdy nijak prihlasen, postu ze seznamu obsluhuje outlook uz roky, to chyba nebude 

0 x