❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

TP-LINK TL-SF1005D maximální napájení

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
okoun
antispam: Ano

TP-LINK TL-SF1005D maximální napájení

Příspěvekod okoun » 12 years ago

víte kolik lze maximálně pustit voltů do switche TPlink: http://wifi.aspa.cz/tp-link-tl-sf1005d- ... ch-z61508/ ?
12V jsem zkoušel a jede to, potřeboval bych tak 17 a 18V protože RBčka na 12V po POE moc dobře nejdou...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

KoZLiCeK

Příspěvekod KoZLiCeK » 12 years ago

24V , no problem.
0 x

kure05

Příspěvekod kure05 » 12 years ago

Nám taky frčej na 24V, ale myslím že v tom jsou na vstupu elyty na 16V a ty z toho asi nebudou dlouhodobě nadšený . . .
0 x

KoZLiCeK

Ten jedinej elyt co je pred prevodnikem muze klidne ustipnout.... nebo tam dat na vyssi napeti.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 12 years ago

A tohle se dává někam do sítě? Vždyt to je maximálně na koncáka. Možná ani to ne
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

24V? to si niekto koledujete o pruser myslim....
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 12 years ago

no tak dávám to na malé vesničky a nevidím v tom problém, zatím se to nezaseklo nikdy tyto nové modely
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

KoZLiCeK

okoun píše:no tak dávám to na malé vesničky a nevidím v tom problém, zatím se to nezaseklo nikdy tyto nové modely

Asi tak. 24V včem by měl být průser, když to vnitřní převodník dle datasheetu zvládne?
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

starsi rady meli kondik na vstupu na 25V...esi ma tadle nova 16V, tak bud vymenit nebo krmit do napeti kondiku :) ale tydle sviste bych daval skutecne jen asi koncakum , potazmo upravil na POE, aby krmili i RBcko z 1 zdroje...lepsi uplatneni jaxi nenalezam...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

kure05

Neupravíš, páč to má už dááááávno v konektoru osazený jen 4 datový piny . . . Ty starý verze co maj ještě stíněný konektory jsem na POE verze bez problémů upravoval . . .
0 x

KoZLiCeK

kure05 píše:Neupravíš, páč to má už dááááávno v konektoru osazený jen 4 datový piny . . . Ty starý verze co maj ještě stíněný konektory jsem na POE verze bez problémů upravoval . . .

Musíš kupovat Zyxely(vnitřek stejný jako TP-LINK). Ty mají všechny piny a jdou krásně a jednoduše upravit na POE. 8)
0 x

kure05

Mě to neříkej, já to u nás na firmě nenakupuju . . .
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 12 years ago

A to tam do tech switchu jedete z ADcek (cca 27-28V?) nebo nejaky normalni trafa?

Jinak se to da resit DC-DC prevodnikem za cca 400,-
0 x
Bývalý ISP...

KoZLiCeK

Tomáš Nesrsta píše:A to tam do tech switchu jedete z ADcek (cca 27-28V?) nebo nejaky normalni trafa?

Jinak se to da resit DC-DC prevodnikem za cca 400,-

Jo normálka s ADčka.Týdením zkoušením z lab. zdroje mám mám ověřeno že bez problému jede na 30V,a niž by se něco v něm uvařilo nebo spálilo. 8)
PS: za ty 400,- mám další 2 switche. 8)
0 x

kure05

Tahle pokusná metoda se mě nezdá moc dobrá. Počkej až Tě to někdy vypeče. Zrovna v tu nejmíň potřebnou dobu na nějakým zku*veným místě . . .
0 x