❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

polep aut - bezna cena ?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

polep aut - bezna cena ?

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

Prosim jake mate zkusenosti s cenou polepu firemnich aut, jde me o castecne celoplosny polep / tisknuta plocha v barve ( na dvou bocich cca 1/3 boku celoplosne ) a jinak bezny text v zadu a na bocich / dverich ........ jedna se o 4 barvy

delavala nam to tady jedna pani ale ta uz je kvuli veku v duchodu, tak jsem oslovil par zdejsich agerntur ... no cena se me zda vysoka - cca 10tis bez dane za jedno auto, ta pani to kdysi delavala do 5 tis

diky za info :)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 12 years ago

pokud je v tom i práce grafika (návrh, křivky) tak je to zcela normální cena
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

castecne ano, logo a ikonky maji od nas v krivkach, zbytek delaji samy a konzultuji s nama mailem .. takze ano nejaky grafik na tom asi dela :)
0 x
- programming
- development
- education

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 12 years ago

Polep našeho auta stál cca 10 litru a pak když už jsme to dělali to samé jine auto tak cena byla 8 000 Kč. Není to polep celeho ale jen barevne pásy, loga, nápisy .
Pro porovnání je to v tematu jak tu bylo služební auta nafocene ,ale ne uplně na ukazku

http://www.wiracom.cz
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

My jsme poptávali polepy u 7 firem a sešly se nám cenové nabídky od 4 do 12 tisíc. Jedna firma odmítla, že dělají polepy od 3 aut výš :)
Návrh a předlohu pro plotr jsme si připravili sami a hledali jsme jen někoho, kdo nám to vyřeže a polepí.
Osobně bych si ty grafické práce v jednoduché řezané grafice cenil nejmíň na takových 3-4k.
Záleží taky z jaké folie se bude řezat, ikdyž na firemní auta asi nemá smysl lepit vinyl s životností delší než 4 roky.
Kdybych to měl někde zadat komplet celé, považoval bych cenu 8-10k za adekvátní.
0 x
T-T

hafieror

Příspěvekod hafieror » 12 years ago

Na fotce je celopolep, původně černej roomster, ten byl zhruba za 17. Ostatní auta byly bílý a ty stály 12-13.
Obrázek
0 x

svestka

Příspěvekod svestka » 12 years ago

máme jen řezanou grafiku (logo, nápisy, ...), žádný celopolep. Díky přenosové fólii si to člověk v pohodě nalepí sám.
řežeme u k-copy.cz v Brně, celý Fiat Stilo kombi (cca 1m2 celkem) za 1300,-
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

soooc

Příspěvekod soooc » 12 years ago

Viktor Novotný píše:Prosim jake mate zkusenosti s cenou polepu firemnich aut, jde me o castecne celoplosny polep / tisknuta plocha v barve ( na dvou bocich cca 1/3 boku celoplosne ) a jinak bezny text v zadu a na bocich / dverich ........ jedna se o 4 barvy

delavala nam to tady jedna pani ale ta uz je kvuli veku v duchodu, tak jsem oslovil par zdejsich agerntur ... no cena se me zda vysoka - cca 10tis bez dane za jedno auto, ta pani to kdysi delavala do 5 tis

diky za info :)

Hlavně si to nech udělat od někoho, kdo zvládá prohyby a prolisy karoserie. Myslel jsem si, že to samozřejmost, ale bohužel tomu tak nebylo.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 12 years ago

ted zrovna budu davat na auto rezanou grafiku. Cena vc. navrhu a nalepeni je 4 000,-
0 x
Bývalý ISP...

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

to soooc - prave, ze firma s kterou ted jednam vypada velice zajimave - viz uzkazka zde : http://www.nejreklama.cz/PolepyVozidel.aspx jejich auto jsem prave potkal v meste a ohlizel jak je to pekne nalepene, prisel zrovna ridic a tak jsem vyptal vizitku a nasledne poslal poptavku, takze bych se podle toho co jsem videl nebal ze to nenalepi pekne :) ... jen me cena dost zmatla no :)

to all - jak vidim dle reakci cena je tedy v pohode :) tak to v tydnu zadame
0 x
- programming
- development
- education